Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan hogyan csinálják h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan hogyan csinálják h nem hagy nyomot bennük a másik? Szakítanak barátjukkal/b. nőjükkel és szinte ugy élik tovább az életüket mintha semmi sem tőrtént volna.

Figyelt kérdés
komolyan mondom néha irígylem őketén meg pont a másik véglet vagyok.
2012. jan. 30. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem volt egy hosszú kapcsolatom, ami után úgy tűnhettem, mint akiben nem hagyott nyomot a másik... az a baj, hogy hagyott, de csak negatívat... az utolsó évben egyre jobban meggyűlöltette magát velem és már csak megszokásból voltam vele...szóval mikor elváltunk, addigra az már nekem áldás volt és sokan mondták is, hogy kivirágoztam

de pl a legutóbbi exem még mindig nem felejtettem el... kívülről ezt nem látja senki, mert boldog vagyok valaki mással, és ez igaz is, de sokszor eszembe jut az ex és sírok is miatta, de erről senki sem tud, vagy ha valakinek mégis megemlítem, leszid, hogy miért gondolok még egyáltalán arra a szemétre...de nem tehetek róla, nagy szerelem volt(részemről)

22/L

2012. jan. 31. 00:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Sehogy.Egy idő után megérik a szívben is a gondolat ami az agyban már rég megvolt és rájön,nincs értelme az összes szenvedésnek.Nem könnyű és nem egészen felejtünk de..valahogy megy tovább az élet nemde?:)
2012. jan. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!