Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék összejönni Muri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni Muri Enikővel?

Figyelt kérdés

vagy legalább haverkodni. tudom h elfogalalt, de voltam egy koncertjén, és beleszerettem. sokkal másabb a kisugárzása mint TV-ben.

Annyira aranyos, kedves volt.

még az arcvonásaink is hasonlók, és még elég sok minden hasonló :))

23f

2012. jan. 30. 16:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

utolso, lehet hogy velem is igy lesz. :)

de ez mondjuk alap dolog a mai vilagban , hogy a tv-ben, meg a rajongok elott, mindenki maskepp adja magat elo, mint amilyen valojaban.

de en Enikorol nem tudom elkepzelni ahogy hagykepuskodik, meg pl beugat masoknak. egyszeruen nem megy. pedig hihetelten jo a fantaziam :)

mindenesetre irnek neki, de jo lenni tudni valami biztos elerhetoseget ahol megkapja.

(nem olyanra gondoltam hogy elmegyek a Madach szinhazba es hagyok neki egy levelet :D)

2012. jan. 31. 15:43
 12/17 A kérdező kommentje:
nem tudsz te esetleg valami ilyet?:)
2012. jan. 31. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:
facebbok,twitter
2012. jan. 31. 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:
jojo, de pontosan melyik oldalán? linket. van neki 1-2 ami elvileg o
2012. jan. 31. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
eléggé elszállt magától...nagyképű és válogatós...maradj te legalább a földön...
2012. febr. 8. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, de én csak annyit tudok mondani neked h ébredj fel a kis álomvilágodból :\

én elhiszem h aranyos, de hát aki ismertt és találkozik "rajongókkal" egyértelmű h nincs más dolga mint h integessen kacsintgasson mosolyogjon és h legyen egy-két jó szava a másikhoz.

Egy egyszerű ember beleszeret egy másik egyszerű emberbe, ott is nagy az esélye h koppanjon, nemhogy így .. :\

2012. márc. 11. 17:27
 17/17 Benyovszky Oszkár ***** válasza:
járj olyan helyekre ahol megfordul és próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot szemkontaktussal, ahogy majd erre reagál abból tudni fogod hogy kellesz-e neki vagy sem, ha nem akkor hagyd a ... ha igen akkor meg majd még adok tanácsot, de a addig el kellene jutni idáig
2013. febr. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!