Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni Muri Enikővel?
vagy legalább haverkodni. tudom h elfogalalt, de voltam egy koncertjén, és beleszerettem. sokkal másabb a kisugárzása mint TV-ben.
Annyira aranyos, kedves volt.
még az arcvonásaink is hasonlók, és még elég sok minden hasonló :))
23f
utolso, lehet hogy velem is igy lesz. :)
de ez mondjuk alap dolog a mai vilagban , hogy a tv-ben, meg a rajongok elott, mindenki maskepp adja magat elo, mint amilyen valojaban.
de en Enikorol nem tudom elkepzelni ahogy hagykepuskodik, meg pl beugat masoknak. egyszeruen nem megy. pedig hihetelten jo a fantaziam :)
mindenesetre irnek neki, de jo lenni tudni valami biztos elerhetoseget ahol megkapja.
(nem olyanra gondoltam hogy elmegyek a Madach szinhazba es hagyok neki egy levelet :D)
Nem olvastam végig a kommenteket, de én csak annyit tudok mondani neked h ébredj fel a kis álomvilágodból :\
én elhiszem h aranyos, de hát aki ismertt és találkozik "rajongókkal" egyértelmű h nincs más dolga mint h integessen kacsintgasson mosolyogjon és h legyen egy-két jó szava a másikhoz.
Egy egyszerű ember beleszeret egy másik egyszerű emberbe, ott is nagy az esélye h koppanjon, nemhogy így .. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!