Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek vele összejönni. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek vele összejönni. Mit csináljak, hogy ezt leküzdjem?

Figyelt kérdés
Nemsokára 20 leszek, de még nem volt barátom. Valahogy mindig mindenkit sikerült lekoptatni, mert féltem a párkapcsolatoktók. Pontosabban még mindig félek. Most van egy srác, akinek tetszek, ő is nekem, de nem tudom.... Félek, hogy valamit elrontok. Pl még sosem csókolóztam... Ha megpróbál megcsókol, utána biztos nem keresne többet. És akkor a szexről ne is beszéljünk. :/ Hogy küzdhetném ezt le, hogy ne féljek?
2012. jan. 23. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,osztom ezt az érzést,én 22 éves vagyok,de még mindig nem volt kapcsolatom,mert féltem.(Meg nem is tetszett alapból senki,nem éreztem magamban a szikrát).Ha valaki tudna erre tanácsot adni,én is hálás lennék:)
2012. jan. 23. 14:10
 2/10 anonim válasza:
mély levegő és bízd a helyzetre :) Hidd el nem lesz semmi gond minden rendben lesz :)
2012. jan. 23. 14:10
 3/10 pqpqpq ***** válasza:

eleg hosszu elmagyarazni

talan privatba ha akarod

2012. jan. 23. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nem keresne többé? Több önbizalom kellene!!!
2012. jan. 23. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Pár pofáraesés után a következő már nem fáj annyira.
2012. jan. 23. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezért kéne az ilyeneken túlleni tini korban...
2012. jan. 23. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
A félelmet feltétlenül dobd el magadtól. Ha a srác tudja, hogy még nem volt kapcsolatod így nem is vagy tapasztalt nem fogsz besülni. Majd Ő megtanít csókolózni is és a többi dologra is. Ha ez marad benned mindig, hogy félsz akkor soha nem lesz kapcsolatod sajnos. Tehát én azt mondom ne legyél gátlásos és legyen önbizalmad. Itt a remek alkalom, kölcsönössen bejöttök egymásnak azzal a sráccal, biztosan tekintettel lesz arra, hogy még nincs tapasztalatod így türelmes lesz veled, úgy értem nem ábrándul ki pusztán azért mert mindenben ő lesz neked az első. Engedd el magad és ne tarts semmitől, mert ha visszahátrálsz az nem jó, sőt akkor nem fog változni soha semmi, egyedül fogsz lenni, pedig már abban a korban van, hogy kell, hogy legyen kapcsolatod. Tehát relax és minden rendben lesz.:) Ne szalaszd el a pasit én azt mondom. Nem lesz semmi baj, hidd el minden a legjobban alakul. Kicsit tanulgatnod kell még de ne aggódj bele fogsz jönni te is.:) 26/l
2012. jan. 23. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugi. Nem para a csók, és nem kell azonnal jól teljesítened. Ha kellesz a srácnak, akkor nincs para. A csókolózás amúgy is teljesen ösztönös, azonnal rájössz hogy hogyan kell. A többi miatt se parázz. Menni fog minden.
2012. jan. 23. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Légy önmagad, és légy őszinte. Meg lehet mondani, hogy te még nem csókolóztál senkivel.

De ezt nem kell feltétlen az első randevún megtenni...

2012. jan. 23. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:

ez a rosszul fogok csókolózni dolog marhaság, azt ugye tudod?

F18

2012. jan. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!