Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem sosem múlik el?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 14 éves koromban kezdődött és 6 évig tartott. Sosem volt köztünk kapcsolat, szégyellősek voltunk, néha csókolóztunk de csak a húzd meg-ereszd meg játék folyt éveken keresztül. 19 éves korom óta kommoly barátom van, akivel el tudnám képzelni az életem és jó ideje építgetjük is ezt a közös életet, összeköltözés is folyamatban van. Mégsem tudok megszabadulni ettől az előző fiútól. Ha épp elfelejteném, mert már nem beszéltünk xy hete, hónapja, rittig hogy ő megkeres, és megint be vagyok zsongva. Szeretem a barátomat, nem szakítanék vele semmiért és senkiért, de ez ördögi kör. Sosem fogok olyan elsöprő szerelmet érezni iránta, mint az első szerelmem iránt, de az első szerelmemmel pedig képtelen lennék elképzelni egy párkapcsolatot, viszont felkavar bármikor meglátom. Legkönnyebb elkerülni lenne, de közös a baráti körünk. Valakinek vannak hasonló tapasztalatai?2012. jan. 30. 14:22
21/21 anonim válasza:
Ebből csak úgy lehet kiszabadulni, hogy a szó szoros értelmében LEZÁROD ezt a dolgot és soha többé nem kommunikálsz vele semmilyen formában. Ha kell, számot változtatsz, törlöd, tiltod mindenhonnan...stb. Fogsz még elsöprő szerelmet érezni, hiszen nagyon fiatal vagy, de nem a mostani párod az igazi, ha még mindig a régin kattogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!