Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem sosem múlik el?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 14 éves koromban kezdődött és 6 évig tartott. Sosem volt köztünk kapcsolat, szégyellősek voltunk, néha csókolóztunk de csak a húzd meg-ereszd meg játék folyt éveken keresztül. 19 éves korom óta kommoly barátom van, akivel el tudnám képzelni az életem és jó ideje építgetjük is ezt a közös életet, összeköltözés is folyamatban van. Mégsem tudok megszabadulni ettől az előző fiútól. Ha épp elfelejteném, mert már nem beszéltünk xy hete, hónapja, rittig hogy ő megkeres, és megint be vagyok zsongva. Szeretem a barátomat, nem szakítanék vele semmiért és senkiért, de ez ördögi kör. Sosem fogok olyan elsöprő szerelmet érezni iránta, mint az első szerelmem iránt, de az első szerelmemmel pedig képtelen lennék elképzelni egy párkapcsolatot, viszont felkavar bármikor meglátom. Legkönnyebb elkerülni lenne, de közös a baráti körünk. Valakinek vannak hasonló tapasztalatai?
Egyébként én is ezen gondolkodom, hogy személyesen kéne ezt megbeszélni. Hogy mégis mi az ami köztünk volt, és ha az ami, akkor miért nem lett belőle több, vagy ha meg nem lett akkor miért érdekel még mindig minket a másik hogyléte, stb. Amíg intenzív érzelmeket éltem át iránta, bármit megtettem volna hogy meg ne tudja, erős a büszkeségem nagyon. Most, félig felnőtt fejjel annyira jó lenne ezt megbeszélni, de ha egy légtérben vagyunk nem nagyon beszélünk, csak zavartan ide-oda pislogunk és általában egymásra sem nézünk. Csak interneten beszélünk, meg általában telefonon. Nem a közelség feszélyez minket, csak a társaság szerintem.
2012. jan. 30. 14:54
12/21 anonim válasza:
15 voltam, pár hónapig jártunk. Nem találkozunk. De még mindig megmozdít bennem valamit, ha látom.
Persze ettől még voltam szerelmes más nőbe, és éltem boldog kapcsolatban éveket.
Szóval, szerintem az állítás igaz. Nem múlik el... teljesen.
2012. jan. 30. 14:59
13/21 A kérdező kommentje:
jha és az még a fura, hogy van köztünk 6 év korkülönbség, tehát ő 20 volt mikor megismertem, most 27, de abszolút semmit nem változott, akkor is komolytalan volt, most is az. nője egyáltalán nem volt. én viszont a hét év alatt felnőttem, és rengeteget változtam (ami részben neki is köszönhető, hisz kihatással volt az életemre, a személyiségemre). nekem megvan az a szép érzésem, hogy hét éve ugyanaz a személy akit 14 évesen megismertem, ő viszont végignézhette ahogy kislányból nő leszek, és talán már nem igazán tudja így, hogy mire számítson tőlem. nem tudom milyen hatást tud kiváltani ez egy fiúból, férfiból.
2012. jan. 30. 15:13
14/21 anonim válasza:
Aha, szóval amikor te 14-15 voltál akkor egy 20-21éves fiúval smároltál. Így már minden érhető.
2012. jan. 30. 15:15
15/21 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2012. jan. 30. 15:19
16/21 anonim válasza:
"Sosem volt köztünk kapcsolat, szégyellősek voltunk, néha csókolóztunk"
Úgyhogy ne állítsd be magad szende szűznek:)
2012. jan. 30. 15:21
17/21 A kérdező kommentje:
egyébként nem smároltam 14-15 évesen vele, mert 2 évbe telt, mire megvolt az első csók, és 16 voltam. sorry :D
2012. jan. 30. 15:21
18/21 anonim válasza:
hmm.. ezzel én is így vagyok, már bennem is megfordult hogy talán sohasem fogom tudni őt elfelejteni.. Igazából 3éve kezdődött az egész de az ő részéről az egész viszonzatlan volt.. Azóta nagyon jó barátságban vagyunk szinte testvérek.(: De akár hogy is akarom csak mint barát úgy nem tudok rá tekinteni. Akár hány fiúval voltam együtt pár nap / pár hátnál nem tartott tovább.. még mindig csak az első szerelmemmel tudnám elképzelni magam..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!