Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem sosem múlik el?
Első szerelemből én öt után ábrándultam ki. Nehéz kör volt, de a viszonzatlan dolog miatt igen erősen dolgoztam rajta, és szerencsére sikerült.
Szóval semmi sem lehetetlen.
Párszor én is voltam így, hogy megláttam egy lányt, beindult bennem vmi, de tudtam h nagyon nem illünk össze, többször megszopattam magam, aztán beláttam hogy az összes ilyen kapcsolatom jobb lezárni. Megkéred, hogy ne beszéljetek és Te sem keresed. Egy idő után elfelejted.
A kapcsolatod többet ér.
Az igazi szerelmek mindig benned maradnak. Nekem sok "imádottam" volt, van, aki nem is tud róla. :( Mai napig eszembe szoktak jutni. Persze nem úgy, mint régen, de azért megfordul a fejembe, hogy "mi lett volna, ha".
24/n
Igazából azt az űrt amit ő töltött ki a lelkedben nem tudja más pótolni. Az itt a kérdés hogy az az űr amit ő kitöltött valóban a másik feled volt?
Meg kell békélned a múltaddal és ezt leginkább úgy teszed legjobban, ha lezárod személyesen vele, azonban folytatnátok hogy ne kelljen elszakadni se mert az sohasem megoldás ,ha elmenekülsz a múlt elől.
Ismerek hasonló helyzetet: 2 személy egyikül nagyon jó ismerősöm szerettek együtt lenni párkapcsolatba is voltak ,de mivel egyikük sem tudott elköteleződni egyszerűen hiányzott a kapcsolatukból a határozottság. Ebből is látszik hogy ha 2 személy szereti egymást nem feltétlen tudják egymást kiegészíteni és csak tovább ássák az érzelmi vermet ha folytatják ezt a fajta románcot ami későbbiekben kihathat egész életükre ez a "se veled se nélküled" szindróma.
Inkább a jelenlegi pároddal mélyítsd el az érzelmeidet ,ha valóban ő a másik feled és elengeded a volt barátodat boldog életed lesz mellette.
4-es vagyok!
Miért pontoztatok le? Azért mert még soha életemben nem voltam szerelmes? Kedvesek vagytok.
"Miért pontoztatok le? Azért mert még soha életemben nem voltam szerelmes? Kedvesek vagytok."
Nem én voltam, de szerintem azért, mert nem hasznos a válaszod. Nem erről szólt a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!