Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett vagyok?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal,22éves vagyok.

Nagyon szeretem,de néha már elegem van az egészből.

Pl.Soha nem megyünk sehová(moziba kb.évente),állandóan otthon ülünk,már alig mond szépeket,ezzel szemben macerálni,ugratmi imád.Próbáltam már beszélni vele,hogy olyan jól esne ha mondjuk néha irna valami szépet(pl. hónapok óta egy sms-t se irt,vagy soha nem hiv fel csak úgy.)

Nekem annyit jelentenének apróságok,úgy érzem szükségem van rá.

Szerinte szimplán elvoltam kényezetve,mert mindig nagyon sok pasi udvarolt nekem akik elhalmoztak figyelmességekkel stb.

Nemrég volt egy pár hónapos szakitásunk(ő szakitott),abba a pár hónapba megint éreztem,hogy foglalkoznak velem,csomóan udvaroltak,oda voltak értem.

Mégis mikor visszaakart jönni,visszafogadtam,mivel nagyon szeretem.Ő a külön töltött idő alatt rájött,hogy velem akarja leélni az életét,bennem pont az ellenkezője kezdett kialakulni.Mert szinte rögtön minden visszatért a régi kerékvágásba.(újra a nagy semmi van)

Úgy érzem természetesnek veszi,hogy vagyok neki és semmit sem kell tennie.Pl. múltkor is órákig készülödtem,új ruha,gyönyörü smink,erre átmentem, észre se vette,hanem félóra várakozás után hajlandó volt abbahagyni a gépezést,és nagy kedvetlenül odajött,lefeküdni se volt kedve velem.(ami am. mostanában elég gyakran előfordul).

Tényleg elkényeztetett vagyok,hogy vágyom még arra,hogy udvaroljanak nekem,és,hogy nőnek érezzem magam valaki mellett?Szerinte neki már nem kell,mert már az övé vagyok és ano ezen ő ezt már megtette,de attól függetlenül nagyon szeret.

Megkénne elégednem örökké azzal ami van,csak azért mert szeretem?Tényleg túl nagy igényeim vannak?

2012. jan. 29. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

10., az egy dolog, hogy 14, de értelmes dolgokat írt. Csak szeretünk kiakadni mások életkorán, látom. Ha egy 25 éves írta volna ugyanezt(!), nem nulláztad volna le. A kérdésre b.szol válaszolni, de minden ok nélkül lehúzni valakit, az megy. Nyilván megbotránkoztatott, hogy szóvá tette a kishölgy, hogy őt sem kényeztetik el a pasik. 14 évesen már ha tetszik, ha nem, a gyerekek megpróbálkoznak a járással. Ez nem azt jelenti, hogy akkor ő most egy tinir.banc. Vannak 14 éves ribizlik is, persze. Ahogy vannak retardált éretlen felnőttek is.

(és a miheztartás végett: felnőtt vagyok, nem gyerekes sértettségről van szó.)

És most térjünk az eredeti tárgyra: szerintem is mások az ebbéli igényeitek, de ha minden másban passzoltok, akkor megállapodhatnátok egy kompromisszumos megoldásban annak érdekében, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a kapcsolatban.

Azt viszont tudnod kell, hogy sok kapcsolat 'hétköznapibbá'(4 éve együtt vagytok!). Jobbesetben átalakul valami mélyebb kötelékké, rosszabb esetben a párod végleg elveszti irántad az érdeklődését, te pedig kifelé kacsintgatsz.

Ha a párod és te is tudtok higgadtan beszélni erről, akkor elérhető érdemi változás, viszont ha hisztizel vagy ő húzódozik, akkor sajnos újra kell gondolnod a jövődet.

U.i.: előbb-utóbb minden kapcsolatban csökken az apró kis figyelmességek, 'szeretlek'-ek, szeretkezések mennyisége, egy négy éves kapcsolat sem lesz olyan, mint a legelején. Ha szükséged van még az udvarolgatásokra, és ezt a párodtól nem kapod meg, akkor igen valószínű, hogy még 'nem élted ki magad', igenis arra vágysz, hogy körülrajongjanak. Hogy ez elkényeztetettség-e vagy sem, az a kapcsolatod szempontjából teljesen mindegy.

2012. jan. 29. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Én sem értem miért kell szegény 14 évest lepontozni. Tök jó dolgot írt. Azért ehhez a gondolkozáshoz nem kell 80 éves vénnek lenni.

Én már az oviban is kaptam szerelmes levelet, és jól esett! Na lehet lepontozni.

A tárgyra térve Kedves Kérdező, szerintem nem vagy elkényeztetve és jogosak az igényeid. Egy férfi mellett egy nő szeretné nőnek érezni magát, még 80 év után is. Magyarázd el neki. Ha nem érti akkor passz.

2012. jan. 30. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:

14L vagyok: Utolsó kettőnek köszönöm szépen:)

tegnap 18:04: Én csak elmondtam a véleményem:)

2012. jan. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!