Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett vagyok?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal,22éves vagyok.

Nagyon szeretem,de néha már elegem van az egészből.

Pl.Soha nem megyünk sehová(moziba kb.évente),állandóan otthon ülünk,már alig mond szépeket,ezzel szemben macerálni,ugratmi imád.Próbáltam már beszélni vele,hogy olyan jól esne ha mondjuk néha irna valami szépet(pl. hónapok óta egy sms-t se irt,vagy soha nem hiv fel csak úgy.)

Nekem annyit jelentenének apróságok,úgy érzem szükségem van rá.

Szerinte szimplán elvoltam kényezetve,mert mindig nagyon sok pasi udvarolt nekem akik elhalmoztak figyelmességekkel stb.

Nemrég volt egy pár hónapos szakitásunk(ő szakitott),abba a pár hónapba megint éreztem,hogy foglalkoznak velem,csomóan udvaroltak,oda voltak értem.

Mégis mikor visszaakart jönni,visszafogadtam,mivel nagyon szeretem.Ő a külön töltött idő alatt rájött,hogy velem akarja leélni az életét,bennem pont az ellenkezője kezdett kialakulni.Mert szinte rögtön minden visszatért a régi kerékvágásba.(újra a nagy semmi van)

Úgy érzem természetesnek veszi,hogy vagyok neki és semmit sem kell tennie.Pl. múltkor is órákig készülödtem,új ruha,gyönyörü smink,erre átmentem, észre se vette,hanem félóra várakozás után hajlandó volt abbahagyni a gépezést,és nagy kedvetlenül odajött,lefeküdni se volt kedve velem.(ami am. mostanában elég gyakran előfordul).

Tényleg elkényeztetett vagyok,hogy vágyom még arra,hogy udvaroljanak nekem,és,hogy nőnek érezzem magam valaki mellett?Szerinte neki már nem kell,mert már az övé vagyok és ano ezen ő ezt már megtette,de attól függetlenül nagyon szeret.

Megkénne elégednem örökké azzal ami van,csak azért mert szeretem?Tényleg túl nagy igényeim vannak?

2012. jan. 29. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem passzolnak az igényeitek.
2012. jan. 29. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát szerintem ennyi járna egy kapcsolatban, nem gondolom hogy túlzottak az igényeid, mert azért egy 'Hiányzol ám, szeretlek' SMS neki 2 perc neked meg gondolom egy jó nap, hasonló vagyok mint te gondolkozásilag, és engem nem kényesztettek el úgy mondd a pasik, és nem is vágyom rá hogy a pasik, hanem inkább akit szeretek, Ő egyedül :) 14L
2012. jan. 29. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:

"Szerinte neki már nem kell,mert már az övé vagyok"

Tehát a tulajdonának tart...már régen rossz.

Készíts mérleget, írd fel az egyik oldalra, hogy mit szeretsz benne, a másikra meg, hogy mit nem. Ha több a negatívum, érdemes elgondolkodni a jövőtökön...

2012. jan. 29. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem jó a párod hozzáállása, ez így nem jó, hogy az elején udvarolt neked és most már az övé vagy.Nem megszerezni nehéz valaki, hanem megtartani és ezért bizony tenni kell mindkét félnek!

Beszéltél is vele erről,ki is csípted magad,de nem veszi a lapot,tehát ő ezen nem is akar változtatni így nem is fog! De Te szerintem ne elégedj meg ennyivel! Ha gondolod adj neki még egy kis esélyt,tedd meg te ezeket a lépéseket(hívd fel csak úgy, szervezz programot, főzz neki meglepi vacsit,masszírozd meg stb),de ha nem, akkor bizony lépned kéne!

28N

2012. jan. 29. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
uh. mintha magamat olvasnám. az én barátom is nagyon figyelmetlen ilyen téren. régen még írt kedves sms-t de manapság semmi. sokszor volt h én is készülődtem sokat egy talira ő meg mackóba jött el. mára én is lejjebb adtam a szintet és annyit adok bele amennyit kapok. nincsenek nagy igényeid inkább csak ő kényelmesedett bele a kapcsolatba. lehet a megoldás a szakítás lenne, de tudom nem egyszerű ezt a lépést megtenni. vegyél te is visszább kicsit, hátha észreveszi magát.
2012. jan. 29. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jól látod a dolgot, régóta eggyütt vagytok, és mára már természetesnek veszi hogy mellette vagy. Az ilyen apróságot teszek egy kapcsolatot mindig teljessé, de már nem foglalkozik ilyenekkel. Tegyél te is miidg valami plusszt a kapcsolatotokba (pl. szervezz valami programot, küldj neki smseket, a szexet is feldobhatnád valamivel ha sok kerül rá) Beszélj is vele mégegyszer ezekről a dolgokról.

Ha ezek után sem változik, akkor szakíts vele.

2012. jan. 29. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt tartós kapcsolatba akkor érdemes belekezdeni ha kiélted magad, és nem arra vársz minden nap, hogy hányan omlanak a lábaid elé, akkor kell ezt komolyan elkezdeni ha már nagyrészt meg akarsz állapodni addig nem sok értelme van. Most ezzel nem azt mondom, hogy k.urválkodni kell addig, de tény, hogy úgy tudjuk megállapítani, a saját igényeinket és, hogy mit szeretünk ha próbálkozunk, ha ilyen fiatalon már szakítottatok egyszer, plusz ennyire nem passzolnak az igények akármennyire is szereted nem fog működni hosszú távon mert akár hiszed akár nem a hú de nagy rózsaszín köd ( ami már amúgy sincs) plusz a nagyon szerelmes vagyok érzés elmúlik és csak Ő marad ott a hibáival és persze azért a jó dolgokkal is, csak ezzel az a gond hogy ha x év múlva jöttök rá, hogy elcsesztük akkor csúnyább lesz a vége, legalábbis általában.
2012. jan. 29. 17:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, neked van igazad. Nekem is vannak hasonló elvárásaim a párom felé, érezzem, hogy szeret, hogy még mindig kíván, szépnek lát. Szerintem ez a minimum, amit egy férfinak éreztetnie kell egy nővel. Mi sem nagyon járunk el, ez leginkább a pénzhiány miatt van, de ennek ellenére el tudjuk tölteni az időt, meg nem is vagyok az az eljárós, tehát nekem ez nem probléma. Viszont szerencsére az én barátom minden nap elmondja, hogy szeret, szépnek lát, és érzem is.

Szerintem még egyszer próbáld meg ezt megbeszélni vele, és ha nem változik, akkor hagyd el, mert csak szenvednétek egymás mellett még pár hónapig/évig, aztán így is, úgy is szakítás lenne a vége. Ne pazarold az idődet.

2012. jan. 29. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hány éves a párod. Egy 30-hoz közeledő pasi már máshogy szeret, mint egy 22 éves lány. Neked fontos az, hogy mondogassa, hogy szeret, hogy kedveseket írjon, neki meg eszébe sem jut, mert szerinte ez egyértelmű.

Én is 22 vagyok, 2 éve együtt a párommal, aki 32 éves, és nekünk is voltak ebből konfliktusaink, de szerencsére túlléptünk rajta.

2012. jan. 29. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:

17.07

Na ne röhögtess, 14 éves vagy...

2012. jan. 29. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!