Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS fiuk, és lányok! Félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS fiuk, és lányok! Félre kacsintgat a barátnőm? Ez gyanús eset? Lent!

Figyelt kérdés

Már egy ideje megfigyeltem hogy a párom, lényegesen többet lóg a facebookon mint régebben. Mikor a szobába, vagy mellette elmentem, eltakarta a telefonját, vagy kilépett a face-ről.

Érzem valami nem stimmel, így tegnap számon kértem, mutasd kivel beszélgetsz és mit! Elsápadt, annyira remegett a keze nem tudta kezelni a telefont.

Mondta hogy semmit csak egy ismerős fiúval beszélgetett hogy miért nem ment egy bizonyos szórakozóhelyre ahol mi is voltunk.

Ismét mondtam: mutasd az üzenetet! Erre előttem kapkodva végig söpört az üzenetek között nem hagyta hogy lássam, és ő mesélte hogy mit beszélgettek...

Kimentem szobából egy percre majd visszamentem, itt már ideges kezdtem lenni, és azon voltam hogy kiveszem a telefont a kezéből, és magam nézem meg. De erre mondja hogy kitörölte már, mondván hogy ki szokta törölni az üzeneteket mert minek legyen benne. De érdekes módon a barátnői üzenetét nem törölgette ki...

Összegezve: Remegett a keze, össze vissza beszélt, nagyon zavarba volt és az egyetlen bizonyítékot az üzenet tartalmát nyomban kitörölte.

Egyszerűen nem bízok benne, nyugtalanul alszok. Nem vagyok egy féltékeny típus. Lehet én látok csak rémeket? De mégis ti mire gondolnátok?

2012. jan. 29. 13:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Lehet ezt kellene tennem.

Csak már minden kavarog az agyamba: Hogy csak szimplán jó társaság vagyok neki, és gond nélkül kalandozhat?

2012. jan. 29. 13:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Figyi ha nem vágyik arra hogy megfektesd az azért van mert más kielégiti.
2012. jan. 29. 13:45
 13/23 A kérdező kommentje:

Erre is gondoltam már, mint minden másra. :(

Teljesen mindegy mit mond nem hiszek el neki semmit. :S

2012. jan. 29. 13:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Hívd el, ültesd le és mond meg neki.

Választhat. Vagy őszintén elmond mindent és megbeszéltek a dolgokat,

Vagy most járt nálad utoljára és éljen boldogan az utóddal, mert egy hazug lány neked nem kell.

Szóval kész tények elé kell állítani és nem szabad hagyni neki kibúvót. Most döntsön mi lesz és kész. Utána ne sírjon, se utánad se a szerető után.

22/L

2012. jan. 29. 13:52
 15/23 A kérdező kommentje:

Ez is egy jó ötlet.

Ja amit még elfelejtettem, egy ideje le van neki némítva a telefonja, ha fekszik a párna alatt tartja, szinte mindig magával viszi. Ez is különösen gyanús nekem :S

2012. jan. 29. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
13:52-esnek jó az ötlete. Ha eszt csinálja tuti hogy titkol valamit. A fürdőbe is magával viszi azt a nyomi telót vagy elzárja egy széfbe :D
2012. jan. 29. 14:08
 17/23 A kérdező kommentje:

A fürdőbe talán nem de, van hogy belerakja a táskájába mikor itt nálam vagyunk.

De a telefonját nem fogom nézegetni, értelme sincs. Erre már fokozottan oda fog figyelni...

2012. jan. 29. 14:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Először is rúgd szájba, hogy lenyelje a cipősarkadat, aztán miután elmesélte, hogy félreqr, szállj be harmadiknak. A végén verd meg, és dobd ki...
2012. jan. 29. 14:53
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó ez elég morbid xD Gondolom félig meddig viccnek szántad. :D Ha ilyen extrém kretén idióta lennék biztos megcsinálnám. xD

De így, ha tényleg tudom hogy mással kefél bottal se piszkálnám, és elzavarom a vérbe mert nekem ilyen lány nem kell...

Létezik hűség egy kapcsolatban, mindenhol baráti körömbe is sorba derülnek ki a megcsalások. Én hűséges vagyok, de pont az ilyen miatt leszek egyszer én is ilyen? :S

2012. jan. 29. 14:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Egyébként úgy lett ahogy gondoltam. Kiderítettem mindent. Egy srác volt a dologban. Nem volt semmi köztük, de lett volna ha később jövök rá! Ez van, szereted a barátnődet, rá se nézel senki másra, és ezt ő úgy díjazza hogy hűtlen...

Nem kívánom senkinek...

2012. febr. 3. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!