Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is gyanús ez a jelenet?
Hát nézd, szerintem sáros a barátod elég rendesen!
valamit vagy valakit nagyon titkol előtted! Már csak az a kérdés hogy buktasd le?!
Szerintem igazad van.
Én régen akkor csináltam ilyet, ha valami kellemetlen smst kaptam, amit nem akartam, hogy elolvasson az akkori párom.
Szerintem tartsd nyitva a szemed!
24/N
De ha kialakulóban van neki valami valakivel, akkor miért nem hagy el?
Megbeszéltük még kapcsolatunk elején,hogy soha nem fogjuk átverni a másikat, és soha nem csaljuk meg egymást. Amint valaki félrekacsint, akkor azonnal szakítunk és megmondjuk a másiknak.
Ő is teljesen egyetértett ezzel az állásponttal. Sőt azt mondta, hogyha én megcsalnám őt, akkor benne egy világ dőlne össze, hiszen tudja hogy én korrekt vagyok, és azt mondta, hogy ő sem csalna meg, mert megérdemlek annyi tiszteletet, hogy ha van valami akkor bevallja és szépen távozik. Erről a témáról kb minden éven szót ejtünk, és nem változott meg a véleménye azóta, nekem sem.
A másik, hogy igazából nem is tudna hol ismerkedni, mert itthon dolgozik, én is, és akármikor átugorhatunk a másikhoz. Ráadásul ő, csak férfiakkal van körülvéve, ellenben velem, mert nekem nem csak nő kollégáim vannak.
Mégis annyira félek, hogy nem tartja be a szavát és megcsal. Nekem ő az első kapcsolatom, ha ilyet tenne, valószínű egy jó darabig egy férfiban sem tudnék bízni.
Hát gyanúsnak gyanús, de azért még nem kel az ördögöt a falra festeni. Nem biztos, hogy egy másik nő van a dolog hátterében, lehet más is amit mondjuk szégyell, vagy egy haverja problémája, amit nem akar elmondani feltétlenül.
Netán neked szervez valamit. Ki tudja. Esetleg kérd meg (szépen, nyugodtan), hogy mutassa meg mi volt az. Magyarázd el neki, hogy tudod, hogy ez marhaság, meg nem szép dolog, sajnálod is de a nyugalmatok érdekében szeretnéd ha megmutatná. Ha nem akarja, akkor legalább mondja el miért nem.
Én is volt, hogy kértem ilyet. Mondanom sem kell, hogy aki annak idején ezen a kérésemen felháborodott és megsértődött, hogy én nem bízok benne, az később megcsalt, és szakítottunk. Ezt nem ijesztgetésnek szántam, nyilván ez nem törvényszerű, de ha nincs titkolni valója, akkor biztos megmutatja, ha szépen kéred, vagy legalább elmondja miről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!