Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted is gyanús ez a jelenet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is gyanús ez a jelenet?

Figyelt kérdés
Barátom kapott egy sms-t. Mellette ültem az ágyban, rápillantottam a kijelzőre, annyit láttam hogy jó hosszú. Nem olvasta végig, sőt csak inkább rápillantott úgy mondanám. Később kb 15 perccel mondta hogy menjek már és hozzak teát. Valamiért azt sejtettem hogy azért küld el, hogy elolvashassa az üzijét. Kicsit kérettem még magam, hogy most nincs kedvem stb, de elmondta vagy 3x hogy menjek már, így hát elindultam. Az ajtó előtt megálltam, és 10 másodperc múlva visszamentem, és láttam hogy a telefonját nyomogatja. Kérdeztem hogy kitől kaptál sms-t? Ránéztem a telefonjára és már ki is törölte. Azt mondta, hogy csak visszahívó volt. Mondtam neki hogy láttam hogy nem 2sort kaptál, hanem egy az egész kijelződ tele volt vele, az pedig nem lehetett visszahívó. Higgadta maradt, mondta hogy de visszahívót kapott. Pedig nem hagytam magam, mondtam hogy nem kéne hülyének nézni, és ha csak egy halvány jelét észreveszem annak hogy valaki más van a képbe, rögtön elzavarom. Nem mondott semmit. Lementem én meg teáért. Visszajöttem, erre ő is kiment a mosdóba, a telefonjával együtt, de kb 1 perc és vissza is jött. Szerintetek igazam lehetett? Valami olyan sms-t kaphatott amit nem akart hogy egyszer meglássak? Soha nem fordult még elő ilyen, hogy azt tapasztaltam volna az 5 év alatt, hogy ő csajtól sms-t kap, vagy számok hivogatják amit nem vesz fel előttem, nincs fennt közösségi portálokon sem. Most idegesít ez a dolog, mert általában jók a megérzéseim :(
2012. jan. 4. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát nézd, szerintem sáros a barátod elég rendesen!

valamit vagy valakit nagyon titkol előtted! Már csak az a kérdés hogy buktasd le?!

2012. jan. 4. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van.

Én régen akkor csináltam ilyet, ha valami kellemetlen smst kaptam, amit nem akartam, hogy elolvasson az akkori párom.

Szerintem tartsd nyitva a szemed!

24/N

2012. jan. 4. 10:06
 3/16 anonim ***** válasza:
gyanús...
2012. jan. 4. 10:15
 4/16 A kérdező kommentje:

De ha kialakulóban van neki valami valakivel, akkor miért nem hagy el?

Megbeszéltük még kapcsolatunk elején,hogy soha nem fogjuk átverni a másikat, és soha nem csaljuk meg egymást. Amint valaki félrekacsint, akkor azonnal szakítunk és megmondjuk a másiknak.

Ő is teljesen egyetértett ezzel az állásponttal. Sőt azt mondta, hogyha én megcsalnám őt, akkor benne egy világ dőlne össze, hiszen tudja hogy én korrekt vagyok, és azt mondta, hogy ő sem csalna meg, mert megérdemlek annyi tiszteletet, hogy ha van valami akkor bevallja és szépen távozik. Erről a témáról kb minden éven szót ejtünk, és nem változott meg a véleménye azóta, nekem sem.

A másik, hogy igazából nem is tudna hol ismerkedni, mert itthon dolgozik, én is, és akármikor átugorhatunk a másikhoz. Ráadásul ő, csak férfiakkal van körülvéve, ellenben velem, mert nekem nem csak nő kollégáim vannak.

Mégis annyira félek, hogy nem tartja be a szavát és megcsal. Nekem ő az első kapcsolatom, ha ilyet tenne, valószínű egy jó darabig egy férfiban sem tudnék bízni.

2012. jan. 4. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igazat kell, hogy adjak neked. Nagyon gyanús.
2012. jan. 4. 10:18
 6/16 anonim ***** válasza:
És ha csak a szülianpodat szervezi? Most komolyan! Ne tégy olyat, ami végzetes vagy később megbánnád! Mindenesetre egy idő után tisztáznotok kell a szitut. A bizonytalanság és bizalmatlanság kegyetlen méreg, ami csúnyán tönkretesz mindent!!! Meg még egy jó kis közhely, hogy aki próbálja hülyének nézni a másikat, az nagyon hülye! :)
2012. jan. 4. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez nem jelent semmit, hogy így vélekedtek a megcsalásról, a gyakorlatban már nem olyan könnyű kivitelezni ezt.
2012. jan. 4. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen olyan embertől kapott olyan tartalmú sms-t, amit nagyon titkol előtted. Kérdés, hogy nő-ügy van a dologban, vagy egyéb módon sáros. Sajnos nekem is volt ilyenben részem, csak nem nő volt, hanem kiderült, hogy Provident hitelt vett fel a kedves párom, meg tartozik jobbra-balra, nem fizette a hitelét stb. ezért titkolózott. nem tudom, melyik a rosszabb.
2012. jan. 4. 10:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát gyanúsnak gyanús, de azért még nem kel az ördögöt a falra festeni. Nem biztos, hogy egy másik nő van a dolog hátterében, lehet más is amit mondjuk szégyell, vagy egy haverja problémája, amit nem akar elmondani feltétlenül.

Netán neked szervez valamit. Ki tudja. Esetleg kérd meg (szépen, nyugodtan), hogy mutassa meg mi volt az. Magyarázd el neki, hogy tudod, hogy ez marhaság, meg nem szép dolog, sajnálod is de a nyugalmatok érdekében szeretnéd ha megmutatná. Ha nem akarja, akkor legalább mondja el miért nem.

Én is volt, hogy kértem ilyet. Mondanom sem kell, hogy aki annak idején ezen a kérésemen felháborodott és megsértődött, hogy én nem bízok benne, az később megcsalt, és szakítottunk. Ezt nem ijesztgetésnek szántam, nyilván ez nem törvényszerű, de ha nincs titkolni valója, akkor biztos megmutatja, ha szépen kéred, vagy legalább elmondja miről is van szó.

2012. jan. 4. 10:21
 10/16 anonim válasza:
17%
nem mindegy? semmi közöd nincs a privát dolgaihoz.
2012. jan. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!