Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted is gyanús ez a jelenet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is gyanús ez a jelenet?

Figyelt kérdés
Barátom kapott egy sms-t. Mellette ültem az ágyban, rápillantottam a kijelzőre, annyit láttam hogy jó hosszú. Nem olvasta végig, sőt csak inkább rápillantott úgy mondanám. Később kb 15 perccel mondta hogy menjek már és hozzak teát. Valamiért azt sejtettem hogy azért küld el, hogy elolvashassa az üzijét. Kicsit kérettem még magam, hogy most nincs kedvem stb, de elmondta vagy 3x hogy menjek már, így hát elindultam. Az ajtó előtt megálltam, és 10 másodperc múlva visszamentem, és láttam hogy a telefonját nyomogatja. Kérdeztem hogy kitől kaptál sms-t? Ránéztem a telefonjára és már ki is törölte. Azt mondta, hogy csak visszahívó volt. Mondtam neki hogy láttam hogy nem 2sort kaptál, hanem egy az egész kijelződ tele volt vele, az pedig nem lehetett visszahívó. Higgadta maradt, mondta hogy de visszahívót kapott. Pedig nem hagytam magam, mondtam hogy nem kéne hülyének nézni, és ha csak egy halvány jelét észreveszem annak hogy valaki más van a képbe, rögtön elzavarom. Nem mondott semmit. Lementem én meg teáért. Visszajöttem, erre ő is kiment a mosdóba, a telefonjával együtt, de kb 1 perc és vissza is jött. Szerintetek igazam lehetett? Valami olyan sms-t kaphatott amit nem akart hogy egyszer meglássak? Soha nem fordult még elő ilyen, hogy azt tapasztaltam volna az 5 év alatt, hogy ő csajtól sms-t kap, vagy számok hivogatják amit nem vesz fel előttem, nincs fennt közösségi portálokon sem. Most idegesít ez a dolog, mert általában jók a megérzéseim :(
2012. jan. 4. 09:56
1 2
 11/16 Macs1209 ***** válasza:
47%

"De ha kialakulóban van neki valami valakivel, akkor miért nem hagy el? "

Mert te egy biztos punci vagy, a másik meg még lehet nem.

Amúgy pedig ha a szülinapját tervezi, akkor nem hazudja azt, hogy visszahívó, hanem valami jobb, mondjuk "meglepetés" stb.

Ez a "nem a te dolgod" hozzáállás igen furcsa, mert ez elég egyértelmű, hogy valami sárosság van. Akkor meg i-

genis joga van tudni.

Bár az utóbbi időben, amennyi hozzászólást olvastam,

a "nézzük madárnak a csajt/csávót" hozzáállás jön le.

2012. jan. 4. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
lehet én vagyok h ülye, vagy csak nem vok féltékeny, de én lesz@rnám 20L
2012. jan. 4. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez már nem megérzés, egyszerűen pocsékul hazudik.
2012. jan. 4. 13:17
 14/16 Dottorre ***** válasza:
Szerintem az eleve nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha mindketten otthon dolgoztok és napi 24órát együtt vagytok. De ez más kérdés. Nem biztos, hogy nő van a dologban, lehet ,hogy valami mást titkol előled. Szervezhet bármit. Egyelőre légy résen. Mivel tudja, hogy tudod, sokkal jobban fogja titkolni előtted. Ha ezek a dolgok nem enyhülnek később (illetve nem történik semmi olyan, amit el kellett volna titkolnia előtted, pl szülinapi meglepi, eljegyzés, utazás, bármi...) akkor lehet gyanakodni, és esetleg rákérdezni, hogy ez mégis mi volt. Illetve a kevésbé etikus dolog ,hogy ülj be valamikor te a WCre- a telefonjával és böngészgesd át. Általában az emberek óvatlanok, hagynak nyomot maguk után. Ez nagoyn nem etikus, de célravezető megoldás lehet.
2012. jan. 4. 13:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Az sms-t már nem tudja megmutatni, mert ahogy kiléptem a szobába kitörölte.

Nem szervez nekem semmi, nincs se szülinapom se semmi, eljegyzést sem tervez, plána nem januárban, mivel karácsonykor akar egyszer..

2012. jan. 4. 13:41
 16/16 Dottorre ***** válasza:
Akkor marad az, hogy amikor úgy egyedül hagy, átböngészed a telefonját. ÚGy is lesz benne gyanús női név, ha ilyen gond van, vagy SMS amit elfelejtett kitörölni, stb.
2012. jan. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!