Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről vennéd észre ha a párod más fele kacsintgat esetleg megcsal? Ha nem is megcsal de valaki van neki kilátásban!?
Én abból vettem észre, hogy engem elkezdett hanyagolni. Nem szívesen töltötte velem az idejét, de ha mégis együtt voltunk, akkor nagyon, de nagyon "szeretett". Tehát bújt, ölelgetett, szorított, és nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire nagyon szerencsés, hogy vagyok neki.
Aztán az is feltűnt, hogy sokszor emlegeti azt a bizonyos nőszemélyt. "képzeld, az xy ezt és ezt mondta, az xy-tól ezt kaptam, az xy férje milyen szemét", stb. Azelőtt soha nem beszélt róla. Ha régóta ismered és vele vagy, akkor a legapróbb dolgok is feltűnnek.
Épp aktuális a téma.
Éreztem, de elhessegettem a gondolatot, illetve végig tagadott. A jelek:
-nem hagyja előtted a telefonját, mindig le van némítva, magával viszi mindenhová
-nem nagyon akar közös programokat, ettől még ha sikerül összehozni akkor lehet nagyon jó
-hangulatingadozások
-nem úgy beszél veled, ahogy illene
Kb. ennyi.
De persze ettől még nem biztos...
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben. De szerintem akkor megváltozik a viselkedése, rejtélyes sms-ek,telefon hívások stb....
És én nem értem azt hogy,hogy nem lehet évekig valakit hülyének nézni/megcsalni.
17:55
Az én pasim is csinál hasonlóakat.
Pl nem szereti hogyha a telefonját piszkálom (igaz ezt 4 évvel ezelőtt amikor megismertük egymást akkor is utálta) Viszont nem némítja le soha. Ő is magával viszi mindenhová. Viszont kb ugyanennyiszer nem. Én elég gyanakvó típus vagyok, ezért ilyenkor bele szoktam nézni, de soha nem találtam benne semmit még. szerencsére.
Neki is szoktak nagy hangulatváltozásai lenni. Egyszer tök kedves, szeret, máskor meg napokig közömbös. Ő azt mondja, hogy a munka miatt fáradt, és ezért nem foglalkozik velem annyit néha.
Nem szereti amikor megkérdezem tőle, hogy mit csinál, hol van. Viszont az esetek felében, tök nyugisan elmondja hogy hol van. E miatt sem bukott még le.
Szóval remélem hogy engem nem csalnak meg. :)
Ha belenéztem, én sem találtam soha semmit, ezért is hagytam fel vele. Tudta, hogy nem nézek bele többé, de nem hagyta elő ennek ellenére sem. Nálunk is volt minden, tanulás, fáradt stb... És tényleg milliószor lebeszéltem magam a gondolatról, hogy ugyan dehogy.
És mégis..
De remélem Veled nem ez történik.
Első vagyok.
Az enyém annyira hülye volt, hogy benne hagyta a telefonba az üziket. :D Soha nem néztem, de azon a bizonyos reggelen valamiért csak belekukkantottam...és tádáám volt. :)
Nálunk is sokszor törölte. Hát nem tudom, alapvetően kell a bizalom, de nem kell átesni a ló túloldalára.
Tegyél úgy, mintha tudnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!