Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élek a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élek a barátnőmmel, normális, hogy másfél óránként hívogat?

Figyelt kérdés
Mindketten 22 évesek vagyunk. Megmondom őszintén, nekem az, ami a kapcsolatunk elején volt, hogy napi egyszer beszéltünk, megfelelt. Még a napi két-három alkalom is oké lenne, de ez azért már az agyamra megy. Hogy mondjam meg neki, hogy ez sok úgy, hogy ne sértődjön meg? Egyébként heti egy vagy két alkalommal találkozunk.
2012. jan. 28. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem figyelte. Látom már, hogy milyen időközönként találkoztok, de a másik kérdésem aktuális.
2012. jan. 28. 17:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Amikor találkozunk, akkor minden rendben van. Elmegyünk sporteseményre, vásárolni, kiállításra, vagy kettesben romantikázunk, szóval ezzel nincs gond. Érdekel, hogy mi van vele, nem az a baj, de azért nekem kell mást is csinálnom (tanulás, az ember néha a barátaival is szeretne lenni, stb.)
2012. jan. 28. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Hmm inkább értékeljétek, amiért mindennap beszéltek. Én is távkapcsolatban vagyok a barátommal, aki 2-3000 km-re van tőlem. Mégis örülök, ha hetente 1x e-mailen beszélünk.

A barátnőd nem kapcsolat függő, ahogy előttem írják, csupán egyszerűen nem bírja a távkapcsolatot, mindig veled szeretne lenni, ami a szeretet jelenti.

Mondd meg neki ezt, amikor legközelebb 1,5 óránként hívogat:

"Köszönöm, hogy aggódsz értem, viszont esténként úgyis beszélünk. Illetve a főnököm már ki van ilyenkor amikor 1,5 óránként elvonulok, ezért mindig megmondom neki, hogy a barátnőm keres. Úgyhogy este tuti hívlak."

Nem fog megsértődni, inkább szeretni fog, amiért őszintén beszélsz a munkahelyi helyzetről is.

2016. jún. 18. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!