Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan másfél éve vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan másfél éve vagyok együtt a barátommal ez normális?

Figyelt kérdés

néha ugy érzem h jó lenne már kicsit szingli lenni de a másik pillanatban meg belegondolok h mi lenne ha nem lenne nekem, és majd sírva fakadok mert érzem h szeretem . Akk mért jutnak iylen dolgok néha eszembe?

15/L

2009. okt. 30. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már kezd laposodni a kapcsolatotok és nem vagy annyira szerelmes, csak megszokásból vagy vele, meg mert jó érzés, h van melletted vki. Vagy megpróbáltok több időt együtt tölteni, romantikázni, hogy újra fellángoljanak az érzelmek, vagy előbb-utóbb szakítás lesz belőle...
2009. okt. 30. 15:55
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát non sokat együtt vagyunk ami jó végülis...amugy köszönöm a váélaszt majd elgondolkozom
2009. okt. 30. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 15 éves vagy

Túl sokat vagytok együtt, szükséged lenne egy kis "magányra"

Néha csináljatok külön programot is

2009. okt. 30. 16:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Na hát épp ez az:S:Sh nagyon féltékeny és nem mehetek szinte sehova:S:S
2009. okt. 30. 16:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Túl fiatal vagy még az ásó-kapa-nagyharang kapcsolathoz

szerintem

2009. okt. 30. 16:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátod hány éves?
2009. okt. 30. 16:03
 7/17 A kérdező kommentje:
A barátom 17 éves
2009. okt. 30. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő is elég fiatalka :)
2009. okt. 30. 16:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát igen az:) ahh nem tom na nicns velem akk meg nagyon hiányzk:S
2009. okt. 30. 16:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban kell az embernek szabad tér... nem házasok vagytok... ha így folytatjátok előbb utóbb tényleg vége lesz, egymás agyára fogtok menni hogy folyton együtt vagytok! tényleg jó lenne külön programokat csinálni... tapasztalat! habár a barátod, ennyire féltékeny akkor lehet hogy nem fog menni... lekéne ülnöd vele beszélgetni, te mit érzel, ő mit érez, mit gondol a kapcsolatotokról, és te is elmondanád mit gondolsz, és mire lenne szükséged, mit kéne változtatni. Csak őszintén mindent, az sosem baj... hajrá! 23F
2009. okt. 30. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!