Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy kapcsolatban másfél év után a szerelemből szeretet van?
Persze normális..
Ilyenkor kell egy kis szünetet tartani mondjuk 1 hetet és megérzitek egymás hiányát az biztos.
Erre szokták mondani: ,"ha igazán szereted őt szabadjára kell néha engedned".
18/F
Normális, ha a nagy, lángoló szerelem elmúlik.
De utána még hosszú időn át szerintem akkor jó a kapcsolat, ha ami szeretet megmarad, az nem tisztán baráti szeretet, hanem megmarad bennem a vonzalom is.
Nem tudom, ezt értitek-e, mert sokféle fokozata van ennek szerintem.
Van olyan barátnőm, aki nem vonzódik a párjához, mint férfihez, hanem emberként szereti. És kételkedik is, hogy ez így még meddig lesz életképes.
Én soha nem voltam a szó lángoló értelmében szerelmes a barátomba. Viszont szeretem, és ez nem baráti szeretet, hanem olyan szeretet, amiben van vonzalom. Külsőleg, és belsőleg is vonz nagyon még mindig, úgy, ahogyan egy nő vonzódik egy férfihoz.
Szerintem, ha a barátnőd még férfiként vonzódik hozzád, akkor nincs baj, a lángolás mindig alábbhagy egy kicsit.
De ha nem mutatja úgy ki a szeretetét, ahogyan azt te igénylenéd, az lehet gond, azt beszéljétek meg.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!