Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Másoknál is így van? 10hónap telt el amióta a barátom, (akivel együtt voltunk másfél évig) szakított velem egy másik lány miatt.
Első válaszoló:
Amikor összejöttem a mostanival minden szép és jó volt, úgy éreztem h imádom, túl vagyok a régin. Itt a probléma az volt, hogy ő felkeresett msn-en, járt hozzám, meg kétszer már sikerült is többnek sikerülnie.. egy hete lezártam ezt az egészet.. vagy mindent vagy semmit..annyi idő eltelt már, meg én is erősödtem belül annyira, hogy tudjak nemet mondani. Ha egy kis idő múlva felkeres (Ő!) és betudja bizonyítani hogy mellettem a helye,összejöhetünk, de ha nem keres, akkor ennek így kell lennie, én már többet nem alázkodom meg előtte.
ha összejönnél megint a régivel, akk biztos h jólenne meg stb, de csak csalódás érne h mennyire megváltozott, nem is olyan mint amilyenre emlékeztél...
hagyd szerintem, elmult, vége...:)örülj h most emgint van melletted vki, ne bántsd meg őt, hisz ő is szeret! most legyen ő a fontos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!