Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a lányok, hogy (lent)?
Nem gondolják azt.
Aki mégis, azt kérd meg, hogy legyen kedves, gondolja át még egyszer. Ha ezek után hisztizik meg köti az ebet a karóhoz, akkor örülj, hogy ez azelőtt kiderült, mielőtt kölyköket csináltál volna neki ;)
Magyarországon a komunizmus hatására a fele -fele anyagi elosztás van divatban. Meg a nők játszák az erős önellátó nőt.
A pénz nagyobb tabu mint a szex. Más kultúrákban szégyen ha egy nő fizet, az a férfiatlanságnak a jele. Nem is engedik a csajoknak! Ha a pasi fizet valamit, az a gondoskodás, szeretet jele, h önzetlen, h fontosabb neki a csaj mint a pénz. Más kultúrákban megvannak a női, férfi szerepek! Tudom, itthon válság van, és nem lehet mindenkinek bőkezűnek lenni.
Vannak akik nem elég színes társaság, és a pénzzel, státuszszimbóliumokkal veszik körül magukat, nagyobb nagy akarnak tűnni, mint amik.
Akik pénzzel akarnak hódítani, azok ne is csodálkozzanak azon, ha olyan csajokat fognak meg vele, akinek az életszínvonal fontos!
Amúgy meg azt gondolom, h a nő ha egyedül van lássa elmagát, de ha pasival, akkor fizessencsak az, hogy miért? Mert a pasik olyan sok mindent kapnak a csajtól, amit ők nem tudnak meghálálni! Törödés, figyelmesség, gondoskodás maga a társaságuk, lényük, meg ha odaadják magukat az ágyban.
Tudom h ezért a válaszért most sokan meg fognak kövezni.. de ez van!
Hozzáteszem, h normális kapcsolatban a nőnek, is meg vannak az erényei, és kitart a pasi mellett a rosszban is szeretetből, nem a pénz miatt.
Kedves kérdező, ti meg miért gondoljátok, hogy csak a nők dolga a házimunka a munkájuk mellet? Sok pasi elfelejti, hogy a nőknek 2 állásuk van, ami elszomorító. Igen a házimunkára gondolok, amit szabadidőmben csinálok, mosok, főzök, takarítok és emellett nagyon figyelmes vagyok a párommal, kedveskedek mikor tudok. Hiába dolgozok többet mint ő kevesebbet keresek nála, emellett fizetem a számlák és ételek felét. Amúgy nem várom el, hogy a pasim vegyen nekem lakást és szégyelld magad, amiért általánosítasz.
26N
Nő vagyok és van lakásom,tehát azt már igazán elvárharom hogy a leendő pasimnak legalább egy kocsija vagy egy állása legyen. Mert eltartani azért nem fogom.
27/n
Atya úr isten. Ki az aki itt ismeri az a fogalmat h feltétlen szeretet????
Csak mert aki ezt ismeri az nem vár el semmit a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!