Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik hosszú hónapok-egy év után gondolják meg magukat pasiügyben, mi veszi őket rá?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam olyat élőben, de itt gyk-n is sok olyat, hogy egy lány igy ugy elutasit valakit vagy feljelent, aztán ilyen 1 évek után keresi fel a fiút, hogy komolyat akar. Ez ilyenkor miért történik, hogyan gondolkodtok?2011. jan. 5. 16:18
1/4 anonim válasza:
Ez úgy van a legtöbbjüknél (kihangsúlyozom, LEGTÖBBJÜKNÉL, nem általánosítás!) hogy nem a rendes fickókat választják fiatalabb korban. Persze a nagymenő partiarcok mellett, akik nem nagyon értékelik ÁLTALÁBAN a szerelmet, pofára esnek. ha az "álompasi" aki nem foglalkozott velük kidobja őket, eszükbe jut az a "szerencsétlen" aki szerette őket, és mivel egyedül érzik magukat, "rájönnek" hogy ő az "igazi". De ha egyet füttyent a másik, mennek is vissza hozzá.
18/F
2/4 A kérdező kommentje:
lehet. De azért ha lehet, lány is válaszoljon :)
2011. jan. 5. 17:39
3/4 anonim válasza:
lány vagyok.
nekem is volt már pofáraesésem, feljelentés volt a vége. azóta is felfordul a gyomrom, ha csak eszembe jut az az ember, nem kívánok róla többé tudomást venni.
de nem idegen a történet, amit írtál. az ilyen nő önmaga ellensége. és önmagától senkit sem lehet megvédeni...
4/4 anonim válasza:
Velem is ez történt, lány vagyok. Amikor a srác megpróbált meghódítani, még nem kellett. Vágytam arra, hogy még éljek egy kicsit, + nem tudtam megbízni benne. Ő is sokat formálódott, érett, olyanná vált, akire fel tudok nézni, én is komolyodtam és kiéltem magam. 3 év után a töretlen szerelme annyira meggyőző volt, hogy mellette döntöttem. Egyáltalán nem megalkuvásból, most jutottam el arra a pontra, hogy teljes egészében értékelni tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!