Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik hosszú hónapok-egy év után gondolják meg magukat pasiügyben, mi veszi őket rá?
A lányok sokszor úgy gondolkodnak, hogy inkább nem gondolkodnak. Pontosabban ezt sem gondolják végig, csak úgy egyszerűen nem gondolnak bele komolyan a dologba.
Innentől kezdve már felesleges logikát keresni.
Hát...én se értem magamat, de ezelőtt 2 éve volt egy fiú, aki akart volna valamit, de nekem nem kellett, most meg..:D ÁÁÁ...én vagyok beleesve :S és ő nem akar szerintem semmit...:S
21/L
Ez sok mindentől függhet...
Fiúknál is ugyanúgy van ilyen, mint lányoknál...
Nekem például a mostani barátom csak egy egyéjszakásnak indult... álmomban nem gondoltam, hogy lehet ebből valami, nem is akartam. aztán többször keresett. "Szexpartnerek" lettünk. de úgy, hogy tudta, hogy más fiúkkal is le szoktam feküdni. Nekem fel sem tűnt, hogy fülig belém zúgott. Utólag jöttem rá, mekkora barom állat voltam. Még azt is vele beszéltem meg, hogy milyen volt a grupi 2 másik sráccal... akik közül az egyiket ráadásul ismerte is. Szerinted?... Egyszer csak viszont azt vettem észre, hogy már nem érdekel a többi srác, hiába voltam ott egy másik pasival, visszautasítottam, mert én is beleszerettem...
Azóta imádjuk egymást, semmi olyasmi, hogy k.rva lennék, stb, nem ilyen primitív, önző barom...:)
Nekem mázlim volt, nagyon ritka, hogy ennyire toleráns egy pasi. Megértette, hogy még fiatal vagyok, ki kellett, hogy éljem magam. Hagyta. (ő 30, én 20). Nem birtokolni akart, csak szeretni. Ahogy tud, segít, megvéd, szeret.
Ezzel engem egy életre levett a lábamról.
De olyan is volt, hogy én belezúgtam egy pasiba, nem akart velem járni, csak szexeltünk. Utána fordult a kocka. Megismertük egymást, addigra én nem akartam őt, ő akart engem...
Szóval valami olyasmit akartam ezzel mondani, hogy az idő alatt, amíg egy lánynak nem kell egy pasi, a lánnyal sok minden történik/történhet...:) tapasztalatokat szerez, alakul a személyisége... lehet, hogy egy kevésbé izgalmas pasi 18 évesen nem vonzza, utána jön rá, hogy talán mégsem a "belevalómacsók" az ő ideálja...:)
vagy fordítva, a szendeszűz rájön, hogy egy igazi vadmacska, és soook trófeát akar:)
Vagy rájön - ahogy velem is történt, hogy nem az a lényeg, hogy mit látsz bele a másikba. "A" embernél biztos voltam benne, hogy ő a hozzám illő. Kiderült, hogy csak egy beképzelt sznob, akinek valójában fingja sincs a művészetről. (nálam ez fontos, zenésznek készülök.) "B" embernél, akivel azóta is együtt vagyok meg sem fordult a fejemben, hogy keresnivalónk lehet egymás mellett...
Hülye voltam, vagyis inkább csak éretlen. Ő meg okos, és kivárt.:) ennyi. Happy End:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!