Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lassan 8 éve van barátnőm, egy ideje zavar a testbeszéde. Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Szóltam már neki emiatt,hogy engem zavar.Amikor kettesben vagyunk,összezárja maga előtt a kezeit,mintha tőlem akarná megvédeni magát,pedig soha nem bántottam,nagyon szeretem,azt mondja,hogy ő is szeret.Van,hogy megölelem,és utána rögtön összezárja a kezeit.Nem érzi magát biztonságban velem?Néha rájön ez,azt mondja,hogy nincsen semmi baja,de a testbeszéde egészen másra utal.24/F2011. ápr. 28. 12:35
2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondaná,hogy biztonságban érzi.Kérdeztem már mindent,de nem tudtam belőle kiszedni semmit,ami segíthetne.
2011. ápr. 28. 12:41
3/9 anonim válasza:
Azért ez még nem testbeszéd. Lehet rossz szokás, vagy ilyesmi. Egy mozdulat ritkán árul el mindent. Más jeleket is kéne találnod. Remélem legalább is.
4/9 anonim válasza:
a testbeszéd legtöbbször nem tudatos. hogy is magyarázhatná meg azt, amit nem tudatosan csinál?
5/9 anonim válasza:
Jajistenem, honnan tudjuk, miért zárja össze a kezeit? A karba tett kéznek pl. tucatnyi variációja van, és nem csak a karjait kell figyelni, hanem az egész testét. Szóval nem csak kibúvót és kifogást keresel, kedves kérdező, így 8 év után? Ne mondd már, hogy ennyi idő alatt nem ismerted meg annyira a barátnődet, hogy bízz is benne...
6/9 A kérdező kommentje:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:42
Valamilyen szinten jogos,amit írsz.Túl nagy jelentőséget tulajdonítanék neki?Nem vagyunk együtt a hét minden napján,ezért szúr szemet a dolog,mert én is és ő is várja,hogy találkozzunk.
2011. ápr. 28. 12:49
7/9 A kérdező kommentje:
Palm,nem keresek kibúvót.Ő úgy zárja össze a kezeit,ha erre vagy kíváncsi,hogy a kézfejei belül vannak.Tudom,hogy összetett dolog,mindösszesen csak annyit szeretnék,hogy tudjam magamban hova tenni a dolgot.
2011. ápr. 28. 12:52
8/9 anonim válasza:
Jahh, és arra gondoltál már, hogy az egész mizéria csak a te fejedben létezik? Mert szerintem ez így van.
9/9 anonim válasza:
Szerintem inkább megszokás, mint ellened irányuló gesztus. Nem ugyanolyan testhelyzet kényelmes az embereknek, én pl. folyton keresztbe rakom a lábam és össze-vissza cserélgetem, pedig nem kell pisilni, csak nyughatatlan vagyok és ezt szoktam meg. Hagyd rá, ha egy kis testbeszéden kívül nincs semmi baj vele. Am. mindig vannak kivételek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!