Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok és tényleg én esek túlzásba? Vagy mi lehet a baj?
Mit lehet egy 2-3 hosszát beszélgetni minden nap? Vagy telefonálgatni 20 perceket?
Nem hiszem,hogy ennyi ideig fontos dologról tudnátok beszélni!
Én is megunnám ezt mindennap. Ezt az időt el tudom értelmesebben is tölteni.
ma 20:17
Napi 20 perc este skypon sok?Nem hinném hogy egy olyan kapcsolatban ahol 2 hetente találkoztok az sok lenne...a 2-3 óra régebben volt..és hívni sem szoktam már telefonon,ha hívtam is akkor is csak 1-2 percet hogy hogyan tellik a napja és ha valami fontos mondani valóm volt..
A leírtak alapján én az alábbiakat feltételezném:
1:Megcsalt, és nem mer eléd kerülni, kerüli a veled való kontaktot, legyen az egy skype-vagy telefonbeszélgetés.
2: Még ha nem is csalt meg,de találkozgat valakivel,és amíg nem biztos az új kapcsolata,addig téged is meg akar tartani
3:Van valakije, és ha el is akarja neked mondani, vár vele a személyes találkozóig
4:Van valami magánéleti problémája, és elzárkózik mindenki elől
Ez csak az én véleményem, te ismered a párodat, és a kapcsolatotokat! 22/L
ma 20:20
se én se ő nem vagyok fent facebookon...nem ott éljük az életünket,mindenki teszi a dolgát de azért kicsit fura hogy napi 20 percet sokalja,ráadásul mindig késő este beszélünk amikor már senkinek nincs dolga,ez úgy gondolom bele fér a dologba...van hogy hetente találkozunk...jól működött eddig a dolog,de mostanában elég fura hogy próbálja a beszélgetést minimálisra csökkenteni...
meg biztos nem csalt ebben biztos vagyok...
viszont ezen amit írtál én is sokat gondolkodtam..
2: Még ha nem is csalt meg,de találkozgat valakivel,és amíg nem biztos az új kapcsolata,addig téged is meg akar tartani
4:Van valami magánéleti problémája, és elzárkózik mindenki elől
magán életi problémája nincs mert nagyon rendesek a szülei és harmonikus a családi kapcsolata és a barátaival harmonikus..ha valami gondja volt általában mindig elmondta..ha ketőnkel volt valami kis balhé azt is mindi megbeszéltük.
Oké, értelek ezt a facebookosat nem rád értettem, hanem úgy általánosságban ezt látom. Pedig nem vagyok egy begyepesedett vénasszony, 20 éves vagyok.
Szerintem ha taliztok, beszéld meg vele, ha így se jó, jobb lenne lezárni ezt. Így ez csak szenvedés és "időpocsékolás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!