Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez kicsit hülye kérdés de fiúk az a baj ha most leszek 18 éves és még nem volt csajom, és semmilyen kalandom nem volt még?
engem se zavar különösebben de te fiú vagy vagy lány és leszbikus?
mert a kérdésedben a Fiúkat szólítod meg?
Személy szerint nekem k*baszottul nem tettszik.
Apád
Csak egy statisztikai kérdés! Tudsz táncolni? felkértél már egy csajt, (pl. aki hozzád illő) táncolni? Dumcsiztál már nekik? Dumáltál már gyereket a hasukba. Ha jópofa vagy mindezt megteheted, mert szeretik a csajok. Ne félj, ha esetleg eleinte kinevetnek. Belefér. Röhigcsélj velük.
És a végén azt veszed észre,b hogy befogadtak, és valamelyiknek még be is jössz.
Nem feltétlenül csúnya, attól meg lehet átalgos vagy akár jóképú is, de ha nem mozog csajok köreiben akkor baszhassa akármilyen jóképű is.
Emígy egyáltalán nem gáz / baj sztem. Ez mindenkinek a saját dolga, és ő tudja, hogy miért nem akar / nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!