Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy napja semmilyen formában nem üzent. Túlreagálom?
Részemről a vége felé közeledik a kapcsolat, ezért is szeretném megtudni, hogy jogos-e a "felháborodásom". Sokat dolgozik mostanában, és 4 napja nem hallottam semmit felőle. Még egy smst sem küldött, hogy "hé te megvagyok még"... vagy valami. Azt még hozzáfűzném, hogy pár éve együtt vagyunk már és szerinte nincs baj a kapcsolatunkkal.
Szerintetek túlreagálom?
hááát, azért már 4 nap... egy kicsit hosszú idő. Szerintem naponta egyszer, vagy legalább minden 2. nap kellene pár szót váltani. a barátnőm naponta 20-szor hív, na az meg már nagyon sok-de ha belegondolok azért legalább naponta 1szer szeretném hallgatni, mert néha hiányzik ha nem hív.
19F
Igen, sajnos sok szempontból függök tőle, fiatalok vagyunk és nagyon sok ideje vagyunk együtt, nehéz tőle megválnom. Nincs nagy büszkeségem, valójában az ok az, hogy azt hiszem én minden tőlem telhetőt megtettem a kapcsolatunkért, dolgoztam rajta rendesen ő meg nem, mert megszokta, hogy mindig ott vagyok neki és nem kell semmit csinálnia. Azt várom, hogy tegyen valamit (Pl. hívjon fel), hogy leszűrhessem, hogy érdeklem-e és érdemes-e még foglalkoznom vele.
Köszi, az eddigi válaszokat! :)
Értem. És mondtad már neki, hogy hívhatna téged? Azt írtad sokat dolgozik. Ha olyana munkája? Bár ez sem lehet igaz, mert a nap 24 órájában nem dolgozhat 4 napon át.
Szerintem a megjátszás helyett konkrétan ecseteld neki a bajd, ha még nem tetted meg. Ha már túl vagytok ezen egy jó párszor, akkor halott ügy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!