Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megbízzom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megbízzom bennem?

Figyelt kérdés
Nem csaltam meg a barátomat, nem flörtölök fiúkkal. Hűséges vagyok hozzá. De ő mégse bízik meg bennem ,és azt mondja, hogy nem is tisztel engem már a legeleje óta. Fél éve vagyunk együtt. Nem vagyok könnyűvérű csaj, nehogy azt gondoljátok. Egyszerűen csak minden kis hibámat megtalálja és azt utána nem tudja elfelejteni, magyarázatot vár rá. Most ott tartunk, hogy lassan vége lesz ennek a kapcsolatnak, de én nagyon szeretem őt, kétségbe vagyok esve. 21/l
2012. jan. 24. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Most komolyan úgy gondolod, hogy neked kéne változnod? Jobb is ha ez a kapcsolat véget ér, legalábbis számodra. Véleményem szerint nem szeret téged, mert különben nem mondana ilyeneket. Szóval itt nem a bizalom hiányzik csak, hanem minden érzelmi kötődés.

28/n

2012. jan. 24. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Elképzelhető az is, hogy ő nem hűséges és ezt próbálja levetítetni rád. Egyszer kérdezz vissza, hogy nem ez van-e, ha egyszer nem adtál okot arra, hogy bizalmatlan legyen. Az én párom előttem a "röptében a legyet is" típus volt, nekem az első három hónap iszonyatos stresszel telt el, a leghalványabban sem bíztam benne, mindig ott motoszkált bennem, hogy hagyjuk már úgy is én is csak egy leszek a sok közül. Aztán bebizonyította, hogy szeret és igen is csak én kellek neki, szóval mostmár feltétel nélkül megbízom benne. Egy kapcsolat szerintem ettől lesz nyugodt és boldog...

Nem valószínű, hogy benned van a hiba, ha tényleg nem adtál soha semmivel erre okot. Próbálj kicsit kedveskedni, hívd meg magadhoz, főzzél neki egy finom vacsit és mondd el neki, hogy nagyon szereted, soha nem csalnád meg és szeretnéd ha bízna benned... Ha ennek ellenére sem hiszi el, akkor talán jobb is ha hagyod benne, alapvetően vele/benne van valami gáz az érzésekkel kapcsolatban, nem benned.

2012. jan. 24. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:

"hogy nem is tisztel engem már a legeleje óta"

2. Egy ilyen kijelentés után te még kedveskednél bárkinek is??????????

28/n

2012. jan. 24. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy ha nem bízik benned, akkor nincs értelme együttlennetek, meg valahogy bizonyosodj meg ról, hogy ő is legalább annyira szeret téged mint te őt..:)
2012. jan. 24. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj de vak vagy!! Már csak alibi kapcsolat. Az is lehet, hogy megcsal- a bizalmatlankodásból ítélve akár kivetítés is lehet. Bár ha már ennyire rühell mindent rajtad, szinte biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb félremegy.

Ne legyél ennyire naív!!

20N

2012. jan. 24. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyan jöttetek össze?
2012. jan. 24. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én nem biztos hogy kedveskednék, de a szerelem nagy úr. Mivel én úgy vettem ki a kérdező szavaiból, hogy még nagyon szereti és nem igen szeretné ha vége lenne ennek a kapcsolatnak, ezért gondoltam egy utolsó próbálkozásnak nem lenne rossz egy ilyen beszélgetést megejteni akár kedveskedéssel is egybekötve. Szerintem egyben jó teszt is arra, hogy merre fog folytatódni az útjuk.
2012. jan. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!