Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmben való csalódás kiölte belőlem, hogy bízzak az emberekben vagy hogy bármilyen közöm legyen hozzájuk érzelmileg. De azért még motoszkál bennem néha némi emóció. Hogyan tudnám ezt kiölni magamból, hogy ne érezzek többé soha semmit?
Egy érzéketlen barom akarsz lenni?
Az tök jó lesz-.-
"Egy érzéketlen barom akarsz lenni?"
Az érzelmeket már amúgy sem becsüli senki. Ő is kidobta a kukába az enyéimet. Továbbiakban meg nem szeretném, ha egy ember is számítana bármit is, így legalább senki nem tudja kihasználni azt, ami ahol a legsérülékenyebb vagyok. Ha nincsenek érzéseim, nem is lehet velük játszani.
Az élet már csak ilyen. Mész, fellöknek, elesel és ott maradsz vagy felállsz.
Kiölheted az érzelmeidet, csak ezzel magadnak teszel rosszat. Ugyanis ha egyszer előtörnek akkor dupla annyira fáj majd az elfojtott érzelem mint a rendes. :S
De te tudod.
Felesleges, már most egy barom vagy, ezt most bántás nélkül mondom. Csak mert egy valakiben csalódtál vannak lányok akik tudnának szeretni. Érzelmek a legjobb dolgok a világon, akkor is ha fáj. Inkább gondolkodj el azon, hogy mi volt az oka, hogy ilyenek voltak veled. Tanulj a hibáidból és ne töketlenkedj...
Bírom, hogy tönkreteszik a normális pasikat aztán a normális csajoknak csak romok maradnak...
Tudom, hogy hol hibáztam. Ott hogy másra bíztam azt, ami az enyém. Nem csak ő nem értékeli az érzelmeket, de tőle kimondhatatlanul fájt, hogy így bánt az érzéseimmel. Ahány lánnyal találkoztam és megoszthattam volna a lelkem, mindet valami más vonzotta, valami felszínes vagy amit soha nem kaphat meg.
És ezt a hibát nem szeretném elkövetni újra, hogy összezúzza bárki is az érzéseim. És ezt csak úgy lehet, hogyha nincsenek.
Igazad van, vannak nagyon szemét lányok.Persze fiúk is... Főleg ha még az ajándékba adott cuccaiért is visszajárkál, és szétöli az embert testileg, lelkileg, idegileg.
De ne add fel, sikerülni fog! Többen vannak akik jók... csak hagyj esélyt nekik, hogy bizonyítsanak. De csak idővel lesz jobb sajnos... :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!