Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kényszerbetegségnél lehet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerbetegségnél lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Kényszerbetegség(OCD)

Ex pasim OCD-s

azért hagytam el,mert bevallotta,hogy másik csajba szerelmes,és csak azért kellettem neki,hogy elfelejtse.

Hónapokon keresztűl nem vettem észre rajta,hogy hazudik nekem,mert eléggé úgy tünt,hogy Oda - Vissza van értem.

Aztán megkért,hogy had mondja el,hogy van ez nála. Aztmondta,hogy egyszer engem szeret,egyszer azt a másikat,és nem akart át verni,mert ő amikor együtt voltunk azt érezte,hogy szerelmes belém,és idegesítí ez az egész,mert ő maga sem tudja mit csináljon.

Most ez akkor kamu,és csak újból ki akar használni?

Vagy igaz lehet?

Nem tudja mit érez?

Tudom,hogy súlyos beteg..

De nem gondolnàm,hogy összefüggésben van azzal,hogy kit szeret.

egyébként,nemsokára megy be pszhiciátriára..

Gondolom ott megkavarják benne a dolgokat..

Nem tudom,hogy higyjek e neki..

Én nagyon szeretem..

2012. jan. 3. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem könnyű,de én azt tanácsolom neked,hogy hagyd ott.Nem a betegség miatt,hanem mert nem tudja kit szeret..Mégis mikor fogja tudni,mikor van az a pont,hogy rájön kit akar?..ez rossz kifogás.Adj neki időt,mondjuk 2 hetet,addig ne beszéljetek,ne találkozzatok és döntse el mit akar.A bizonytalanság csak fel fog őrölni téged
2012. jan. 3. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe, és keress egy épp eszű palit magadnak
2012. jan. 3. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

azthiszem tudom mit kell tennem

2012. jan. 3. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!