Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, biztos bennem van a hiba? Vagy mi a gond?
de nem értem, miért nem beszélitek meg? mondd el neki ugyanezeket, hogy neked ez így szar, kérdezd meg miért csinálja, kérd meg hogy adjon kicsit több szabadságot stb., tudod, ahogy egy normális kapcsolatnak működnie kellene... ha nem érti meg és továbbra is különösebb ok nélkül tilt, akkor szakíts.
2012. jan. 21. 22:28
2/32 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy a foci is fontos az életembe nagyonis kiskorom óta csinálom , és választás elé állitott a foci vagy ő?!meg ilyenek!most ott vagyok hogy titokba persze elmegyek bulizni mert már nem bírom a nyomást..
azonnal szakíts, ez csak rosszabb lesz!
2012. jan. 21. 22:34
4/32 A kérdező kommentje:
de szeretem inkább titokba eljárkálok vagy nem tudom:S ohh nem jó egy helyzet az biztos
semmiképp ne járkálj el, mert kiderül, ő behisztizik és dobni fog. állj a sarkadra, próbáld meg vele megértetni, hogy bár szereted, de fontos neked az élet többi része is, magyarázd el miért és hasonlók, BESZÉLGESSETEK! (hozzáteszem nem hiszem, hogy ezt annyira nem lehet magadtól kitalálni..)
és mondom, ha nem érti meg, kénytelen leszel szakítani, így csak megkeserítitek egymás életét.
2012. jan. 21. 22:56
6/32 A kérdező kommentje:
Nem érti meg ilyen téren ő más világ!neki más előélete volt úgymond elég sok sráccal kevergetett elöttem,én megkomolyitottam ,de most tőlem is elvárja hogy mindent tartsak be és legyek úgymond papucs..:S
akkor ne siránkozz itt, hanem mutasd meg hogy nem vagy az, és mindkettőtök érdekében képes vagy szakítani vele! komolyan egy olyan csajjal szeretnéd elvesztegetni az életed (egy részét), aki jól néz ki, ezért azt hiszi hatalma van feletted, összevissza dugatta magát mindenkivel és valószínű később is meg fogja tenni? igen, emiatt lesznek papucsok a pasik, és emiatt jönnek ide rinyálni gyk-ra, hogy minden nő k*rva
2012. jan. 21. 23:08
8/32 A kérdező kommentje:
Szerintem önmagadat ne tagadd meg miatta (vagy senki miatt sem).
Járj el focizni, és mondd meg, hogy neked ez kell. Ha szeret, akkor el fogja fogadni, hogy egy sportot nem adsz fel érte. A haverjaiddal pontosan mi baja? Vagy ők is járnak focizni? Nem lehet, hogy esetleg velük van baja, és emiatt nem akarja, hogy járj?
De a szenvedélyekkel vigyázz. Később komolyabb is lehet belőle. =S
2012. jan. 21. 23:09
10/32 A kérdező kommentje:
A haverjaim nem fociznak csak hobbi szinten!amikor összejöttem bnőmmel ő is elvesztett minden bnőt maga körül én is a barátaimat!és emiatt lenne féltékeny ha vmeikkel is beszélnék!focizni pedig azért nem mehetek mert tuti teszem magam a lányoknak és ezt élvezem elvileg...
Kapcsolódó kérdések: