Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, biztos bennem van a hiba? Vagy mi a gond?
egy picit tényleg elszaladtam. nem tartalak hibásnak, de ha ez neked így rossz, már beszéltetek róla, ő pedig nem hajlandó változtatni, akkor mi mást tehetnél?
ő miért vesztette el a barátnőit? és miért nem próbálja őket visszaszerezni?
"focizni pedig azért nem mehetek mert tuti teszem magam a lányoknak és ezt élvezem elvileg..."
ha teszed magad a lányoknak és élvezed is, akkor jogos, ha nem, akkor részéről szimpla fölösleges féltékenykedés.
Növessz golyókat. Mondd meg: elmegyek focizni, nonszensz amit követelsz.
És elmész.
Mikor visszaértél, és kiveri a hisztit, akkor csöndben megvárod, hogy befejezze.
Egy szót se szólj.
Mikor már 5 perce csak csöndben hüppög, akkor még mindig csak szúrós szemekkel nézel, és kussban vagy.
EGY HANGOT NE ADJ KI.
És most jön a trükk:
Mivel nem bírják az emberek a csöndet: tovább beszél majd. Hidd el, ÖSSZEZAVARJA MAGÁT, ÉS BOCSÁNATOT KÉR.
Komolyan működik.
Hidd el, pontosan értem, mennyire szeretheted, ha engedted, hogy ennyire a fejedre nőljön. De lásd be, nem mehet ez így tovább. Rajta kívül is KELL életednek lennie. Az a normális. Ha ezt nem képes elfogadni, akkor vagy megtanulja, vagy keres a tappancsai alá másik mamuszt.
Nem szabad ennyire függened tőle.
23F
# 12/13 Időpont ma 23:16
neked kipróbálom az ötletedet !ezentúl elmegyek minden teremtornára ami csak lesz és ezt a taktikát alkalmazom majd!hátha sikerül
Hát pedig saját magad miatt lehet,hogy érdemes lenne megtanulnod szakítani...ismerek egy srácot,a csaja az agyára megy,óránként hívogatja,ha szembe ül egy másik lánnyal,akkor már azt kérdezi rögtön a barátnője,hogy miért akarja megdugni a másik lányt...szóval nagyon idegesítő.A srácnak összejöhetne most egy normális lány,de el fogja szalasztani,mert nem bír szakítani a mostanival,megcsalni meg nem akarja,pedig látszik,hogy már nem szereti.
Ezzel a történettel csak azt akartam szemléltetni,hogy egy kis bátorsággal javíthatsz a saját helyzeteden és akár egy normális csajt is találhatnál.
Persze én nőként a megbeszélés híve vagyok,de ha az már nem működik,akkor tényleg nincs más megoldás,mint a szakítás.Így csak elvesztegetsz x időt az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!