Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, biztos bennem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, biztos bennem van a hiba? Vagy mi a gond?

Figyelt kérdés
lassan 1 éve vagyok együtt az új bnőmmel!szeretem nagyon de sok dolgot tilt(nem mehetek el focizni, a haverjaimat lekellet tiltanom,nem beszélhetek senkivel)kezdek megőrülni!előtte 1 lánnyal feküdtem le és (jóképű srác vagyok nem nagyképűség) de nem tudok kihasználni senkit se!játékszenvedélyes lettem mert igazából a csajom tönkretesz idegileg meg az életem se úgy alakul ahogy szeretném..mit tegyek hogy minden jóra forduljon?kérlek segítsetek értelmes válaszokat 22/F
2012. jan. 21. 22:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

egy picit tényleg elszaladtam. nem tartalak hibásnak, de ha ez neked így rossz, már beszéltetek róla, ő pedig nem hajlandó változtatni, akkor mi mást tehetnél?

ő miért vesztette el a barátnőit? és miért nem próbálja őket visszaszerezni?

"focizni pedig azért nem mehetek mert tuti teszem magam a lányoknak és ezt élvezem elvileg..."

ha teszed magad a lányoknak és élvezed is, akkor jogos, ha nem, akkor részéről szimpla fölösleges féltékenykedés.

2012. jan. 21. 23:16
 12/32 anonim ***** válasza:

Növessz golyókat. Mondd meg: elmegyek focizni, nonszensz amit követelsz.

És elmész.

Mikor visszaértél, és kiveri a hisztit, akkor csöndben megvárod, hogy befejezze.

Egy szót se szólj.

Mikor már 5 perce csak csöndben hüppög, akkor még mindig csak szúrós szemekkel nézel, és kussban vagy.

EGY HANGOT NE ADJ KI.

És most jön a trükk:

Mivel nem bírják az emberek a csöndet: tovább beszél majd. Hidd el, ÖSSZEZAVARJA MAGÁT, ÉS BOCSÁNATOT KÉR.

Komolyan működik.

Hidd el, pontosan értem, mennyire szeretheted, ha engedted, hogy ennyire a fejedre nőljön. De lásd be, nem mehet ez így tovább. Rajta kívül is KELL életednek lennie. Az a normális. Ha ezt nem képes elfogadni, akkor vagy megtanulja, vagy keres a tappancsai alá másik mamuszt.

Nem szabad ennyire függened tőle.

23F

2012. jan. 21. 23:16
 13/32 A kérdező kommentje:
Részben én is hibás vagyok mert sok igényem van egy lánynál(ne legyen ribanc elöttem,ne cigizzen ne igyon ne járkáljon el bulizni)kb ennyi de ez részben érthető is! de egy sportot nem tudnék megtiltani tőle! a barátnői kicsit könyűvérű lányok,ebből szakítottam én ki őt és nem akarom hogy visszakerüljön közéjük!
2012. jan. 21. 23:20
 14/32 A kérdező kommentje:

# 12/13 Időpont ma 23:16

neked kipróbálom az ötletedet !ezentúl elmegyek minden teremtornára ami csak lesz és ezt a taktikát alkalmazom majd!hátha sikerül

2012. jan. 21. 23:21
 15/32 anonim ***** válasza:
és neki mi baja a te haverjaiddal? mert ha ő is hasonlóképp van ezzel, mint te az ő barátnőivel, akkor végülis kvittek vagytok..
2012. jan. 21. 23:30
 16/32 A kérdező kommentje:
Én egy jó lelkü srác vagyok a zívemre teszem a kezem 5 éve nem ittam egy kortyot se nem cigizek se drogozok! és 1 lánnyal feküdtem le elötte aki 4 évig az enyém volt! sok jelentkező volt de nem vagyok olyan! ezek alapján a haverjaim is a normálisabb fajtábol valók! az a baja ha neki nincs senkije nekem se legyen! ha ő nem sportol én se sportolhassak ,ha ő elvan otthon én is legyek el.....de én nem bírom ezt titokba mostanában már lelépek picit beülni vhova vagy elbeszélgetni egy ismerőssel és akkor jól érzem magam
2012. jan. 21. 23:33
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát,nekem soha,még csak eszembe sem jutott megtiltani a barátomnak azt,hogy sportoljon,vagy hogy a haverjaival lógjon.Azt csinál,amit akar.Nekem ez már valami beteges birtoklási vágynak tűnik és nem felnőtt viselkedésnek a lány részéről.Nálad megértem,hogy annyira nem bízol benne az előélete miatt,de azért neked sem kellett volna eltiltanod a bulizástól.Lehet normálisan is bulizni.Úgy szerintem nem lehet élni,hogy egész nap egymást figyelitek,hogy mikor lép félre a másik.Kell a bizalom azért.Ha nem tudtok megbízni egymásban,akkor pedig nincs értelme a dolognak.
2012. jan. 21. 23:35
 18/32 A kérdező kommentje:
Megértelek,de nem tudok szakitani nem az a típus vagyok:S lehet odakéne csapnom az asztalra ha tetszik neki tetszik ha nem akkor ennyit ér?
2012. jan. 21. 23:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Hát pedig saját magad miatt lehet,hogy érdemes lenne megtanulnod szakítani...ismerek egy srácot,a csaja az agyára megy,óránként hívogatja,ha szembe ül egy másik lánnyal,akkor már azt kérdezi rögtön a barátnője,hogy miért akarja megdugni a másik lányt...szóval nagyon idegesítő.A srácnak összejöhetne most egy normális lány,de el fogja szalasztani,mert nem bír szakítani a mostanival,megcsalni meg nem akarja,pedig látszik,hogy már nem szereti.

Ezzel a történettel csak azt akartam szemléltetni,hogy egy kis bátorsággal javíthatsz a saját helyzeteden és akár egy normális csajt is találhatnál.

Persze én nőként a megbeszélés híve vagyok,de ha az már nem működik,akkor tényleg nincs más megoldás,mint a szakítás.Így csak elvesztegetsz x időt az életedből.

2012. jan. 21. 23:43
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!igazad van! amikor szakitott velem az első bnőm kb 2 hétig alig ettem 72 kilo voltam lefogytam 13at kb gondolhatod mennyire megérint egy ilyen dolog.ezért nem tudok lépni,belehalnék,ezek mellet szüleim nincsenek már egyedül élek fontos egy barátnő nagyon:S
2012. jan. 21. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!