Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, biztos bennem van a hiba? Vagy mi a gond?
12 vagyok
Egyszer, első alkalommal kell bejönnie. Mikor rájön, hogy hisztivel nem megy semmire, akkor viszont nagyon legyél résen. Nem fogja hagyni, hogy a számára kedvező státuszquot így megdöntsd. Más módszerekkel támad majd. Lehet kedves lesz, és mindig olyankor akkor majd lefeküdni veled, mikor épp indulnál edzeni.
Lehet megfenyeget, hogy elhagy. Nem fog. Kellesz neki.
Amit hosszú távon el kéne szerintem érned: legyen neki is szociális élete. Akkor nem fogja a tiédet irigyelni.
De sajnos kevés esélyt látok, hogy még pár ilyen hónap után ne szakadjon el a cérnád, és dobd ki a fenébe haragodban. Utána? Visszakönyörgi magát. Ha nagyon ügyes, te fogod őt kérlelni. Mindkét esetben csak idő kérdése, hogy a régi kerékvágásba akarja visszaterelni az életeteket. Csak vel lehetsz, és csak otthon.
Szóval vagy megpróbálod NAGYON OKOSAN, sok veszekedéssel, és nagy türelemmel megváltoztatni az életét, vagy ilyen marad minden. Ezt pedig vagy elviseled mellette, vagy egy idő után végleg kiteszed.
Sajnálom, de abból amit elmondtál: esélyeid egy boldog, harmonikus kapcsolatra ezzel a lánnyal... Igen alacsonyak.
Sajnálom.
23F
Te lennél az első férfi, aki ért a nőkhöz.
Szerintem még a nők sem értenek a nőkhöz.
23F
DE
Ha nem vagy boldog, akkor tegyél ellene.
Hogy mi mennyit ér neked, azt neked kell eldönteni. Ha annyira szükséged van egy társra, akkor ennél a lánynál ez az ára.
A megcsalást én nagyon elítélem,szerintem a legundorítóbb dolog.
Ha még nem állsz készen a szakításra,hátha ez segít:szedd össze a jó és a rossz tulajdonságait...mi az,amit szeretsz benne és mi az,amit nem(gondolom azért csak van valami jó is benne,csak azt nem írtad le).Ha ezeket így összeszeded,akkor talán rá tudod venni magad a szakításra,vagy arra,hogy megbeszéld vele határozottan a problémádat.
Hát,itt inkább negatív dolgok vannak.A nagyfokú döntésképtelenség elég gyerekes jellemre utal szerintem.A tiltásról szintén megvan a véleményem,hülyeségnek tartom.Azt,hogy mennyire értelmes,nem igazán tudom megítélni ennyiből.Azt hogy szép,szintén nem.Ha a tesója is ilyen,akkor pedig ott valami nagy gond lehet a családban.
Még egyszer leírom,én szakítanék vele,mert ezt nem lehet elviselni.Én imádom a barátom,szeretek vele lenni,de ha például el szeretne menni a haverjaival,akkor nincs ez ellen egy rossz szavam sem.Kell egy kis saját tér is az embernek,akármennyire is szereti a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!