Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, biztos bennem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, biztos bennem van a hiba? Vagy mi a gond?

Figyelt kérdés
lassan 1 éve vagyok együtt az új bnőmmel!szeretem nagyon de sok dolgot tilt(nem mehetek el focizni, a haverjaimat lekellet tiltanom,nem beszélhetek senkivel)kezdek megőrülni!előtte 1 lánnyal feküdtem le és (jóképű srác vagyok nem nagyképűség) de nem tudok kihasználni senkit se!játékszenvedélyes lettem mert igazából a csajom tönkretesz idegileg meg az életem se úgy alakul ahogy szeretném..mit tegyek hogy minden jóra forduljon?kérlek segítsetek értelmes válaszokat 22/F
2012. jan. 21. 22:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

12 vagyok

Egyszer, első alkalommal kell bejönnie. Mikor rájön, hogy hisztivel nem megy semmire, akkor viszont nagyon legyél résen. Nem fogja hagyni, hogy a számára kedvező státuszquot így megdöntsd. Más módszerekkel támad majd. Lehet kedves lesz, és mindig olyankor akkor majd lefeküdni veled, mikor épp indulnál edzeni.

Lehet megfenyeget, hogy elhagy. Nem fog. Kellesz neki.

Amit hosszú távon el kéne szerintem érned: legyen neki is szociális élete. Akkor nem fogja a tiédet irigyelni.

De sajnos kevés esélyt látok, hogy még pár ilyen hónap után ne szakadjon el a cérnád, és dobd ki a fenébe haragodban. Utána? Visszakönyörgi magát. Ha nagyon ügyes, te fogod őt kérlelni. Mindkét esetben csak idő kérdése, hogy a régi kerékvágásba akarja visszaterelni az életeteket. Csak vel lehetsz, és csak otthon.

Szóval vagy megpróbálod NAGYON OKOSAN, sok veszekedéssel, és nagy türelemmel megváltoztatni az életét, vagy ilyen marad minden. Ezt pedig vagy elviseled mellette, vagy egy idő után végleg kiteszed.

Sajnálom, de abból amit elmondtál: esélyeid egy boldog, harmonikus kapcsolatra ezzel a lánnyal... Igen alacsonyak.

Sajnálom.

23F

2012. jan. 21. 23:48
 22/32 anonim ***** válasza:
Rendes,értelmes srácnak tűnsz...de ha egyszerűen nem tudsz együtt lenni a barátnőddel,menekülsz előle,mások társaságát keresed inkább,az már szerintem elég komoly ok a szakításra.Ezt a dolgot sajnos szerintem inkább előbb mondd ki,mint hogy szenvedj még így egy ideig.Lehet,hogy rossz lesz pár hétig(főleg,ha tényleg ennyire érzelmes típus vagy),de inkább az a pár hét,mint évek...
2012. jan. 21. 23:52
 23/32 A kérdező kommentje:
:( nem érteka nőkhöz rájöttem..semmihez se
2012. jan. 21. 23:52
 24/32 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj hogy manapság aki jó képű is 2 lánnyal feküdt össze ,mindent megadna a barátnőjének ilyen srác kevés van(nem fényezni akarom ezek tények)és nem becsül meg tilt mindent!titokba még jó hogy keresem más társaságát akivel jól érzem magam,de megcsalni még nem volt pofám..
2012. jan. 21. 23:54
 25/32 A kérdező kommentje:
És még valami az első barátnőmet 1 év után nem tudtam elfelejteni sírtam át éjszakákat mert annyira szükségem volt rá,és ott is ő dobott mert neki idősebb érettebb pasi kell bla bla! nagyon össze tud törni az ember ilyenkor
2012. jan. 21. 23:55
 26/32 anonim ***** válasza:

Te lennél az első férfi, aki ért a nőkhöz.

Szerintem még a nők sem értenek a nőkhöz.

23F

DE

Ha nem vagy boldog, akkor tegyél ellene.

Hogy mi mennyit ér neked, azt neked kell eldönteni. Ha annyira szükséged van egy társra, akkor ennél a lánynál ez az ára.

2012. jan. 21. 23:55
 27/32 anonim ***** válasza:

A megcsalást én nagyon elítélem,szerintem a legundorítóbb dolog.

Ha még nem állsz készen a szakításra,hátha ez segít:szedd össze a jó és a rossz tulajdonságait...mi az,amit szeretsz benne és mi az,amit nem(gondolom azért csak van valami jó is benne,csak azt nem írtad le).Ha ezeket így összeszeded,akkor talán rá tudod venni magad a szakításra,vagy arra,hogy megbeszéld vele határozottan a problémádat.

2012. jan. 21. 23:57
 28/32 anonim ***** válasza:
pont ezért kell olyat keresni, aki becsül! a megcsalás nem megoldás, és most ne jöjjön az önsajnálat, hiszen te is tudod, hogy értékes vagy, és megérdemelsz valakit, aki teljes szívből szeret. egyébként egyetértek az előzőekkel.
2012. jan. 21. 23:59
 29/32 A kérdező kommentje:
Szép,néha értelmes,el tudok vele hülyülni,nem cigizik nem iszik nem bulizik!mind jo dolgok! de a múltja is nagyon zavar és az amit velem tesz(csúnyán beszél,tilt,és sorolhatnám)a szülők befolyásolják mindenbe.képtelen határozott lenni,mindent 5ször átgondol,pizzériába ültünk és kb 30perc volt mire választott már hülyének néztek,vagy milyen ruhát vegyek ,ez jo?nem jo szemem kihuzzam ne huzzam döntésképtelen! eddig csak idióta emberekkel volt együtt szülei és ő szerinte én egy óriási változást hoztam az életébe,de nehéz elviselni!tesója ugyanilyen az ő barátja is idegileg már tönkre van,mindig vele beszélem meg a dolgokat,de nem jutunk 1ről a 2re:S
2012. jan. 22. 00:01
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát,itt inkább negatív dolgok vannak.A nagyfokú döntésképtelenség elég gyerekes jellemre utal szerintem.A tiltásról szintén megvan a véleményem,hülyeségnek tartom.Azt,hogy mennyire értelmes,nem igazán tudom megítélni ennyiből.Azt hogy szép,szintén nem.Ha a tesója is ilyen,akkor pedig ott valami nagy gond lehet a családban.

Még egyszer leírom,én szakítanék vele,mert ezt nem lehet elviselni.Én imádom a barátom,szeretek vele lenni,de ha például el szeretne menni a haverjaival,akkor nincs ez ellen egy rossz szavam sem.Kell egy kis saját tér is az embernek,akármennyire is szereti a párját.

2012. jan. 22. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!