Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van bennem valami kulonleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bennem valami kulonleges?

Figyelt kérdés
Meg evekkel ezelott, 2-3 alkalommal osszejottem diszkoban egy csajjal, csak smarolas es olelkezes, semmi szex. azt irta nekem utana (messze lakunk egymastol), hogy meg sosem erzett ilyet, ilyen varazst semmilyen mas fiuval elottem. Par eve az exbaratnom azt mondta, hogy meg sosem senki nem vette le ot ennyire a labarol, meg senkit nem akart annyira mint engem, senki nem tud ra ugy hatni mint en a puszta tekintetemmel csupan. aztan kesobb egy kovetkezo csaj azt mondta masnap, miutan elozoleg eloszor megoleltem (csupan MSNes elozmenyek semmi egyeb talalkozas), hogy meg sosem jott ki konnye attol hogy egy fiu megolelte. Most a jelenlegi baratnom aki egy kapcsolatbol lepett at hozzam, hogy meg soha nem szeretett igy senkit, soha senkivel nem volt ennyire egy hullamhosszon, es hogy a szex sem volt meg soha senkivel ennyire fantasztikus mint velem... 24 vagyok, sosem voltam nocsabasz, inkabb pont hogy piciket felenkebb tipus vagyok, nem arasztom el meglepikkel, cuccokkal a baratnoim, nemis hordozom oket mindenfele helyekre, mondhatnam hogy inkabb a kommunikacio es a romantikus dolgok, kinezetre sem vagyok olyan mint akiker a csajok tobbsege odavan, szerintem inkabb kisfius kinezetem van mint ferfias, mosolyogni azt nagyon tudok miota megszulettem, akar a legkisebb tekintetre is tudok mosolyogni... egyszoval nem erzem magam semmifele extranak, inkabb hogy kevesebb az onbizalmam. szoval erdekelne a velemenyetek, hogy valoban lehet e bennem valami kulonleges ami igy megfogja a noket, vagy csak tulsagosan felnagyitom es ez gyakori, hogy ilyet mondanak a nok tobben 1 ferfinak.

2012. jan. 15. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkiben van valami különleges.
2012. jan. 15. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:

nem tudom, de egy feltett kérdéstöl se éreztem még ilyen nagy érdeklödést...

21/N

Ìrhatok privit?

2012. jan. 15. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hallod utolsó, akkor Én is írok ilyen kérdést, mert az eddigi barátnöim mind különlegesnek tartottak és mai napig nem tudtak elszakadni Tölem!
2012. jan. 15. 14:08
 4/5 anonim válasza:
szokásos nôi duma.. nekem is mondtak már ilyet, nem egyszer...
2012. jan. 15. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
ertem en, de nem 1 no mondja minden ferfinak akivel osszejon, hanem tobb no 1 ferfinak. szoval miert mondtak mar nekem ezt tobben is, hogy rajtam kivul meg soha senki ennyire, stb. tudom nehez igy valaszt adni, hogy nem ismertek, de lehetseges az hogy valamivel igy elszedem az eszuket? 13:58 irhatsz igen :)
2012. jan. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!