Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy bízzon bennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már kétszer is randiztunk. Egyetlen problémája, hogy kívülről mutatja a sebezhetetlen, egoista srácot, belülről meg nagyon érzékeny és gyengéd. (Nála aludtam). Azt mondta nagyon sok barátnője verte már át, de tudja hogy én nem vagyok olyan, mint ők és tudja hogyan érzek iránta és ő is mondta hogy szeret, de még nem tud belemenni egy új kapcsolatba.2012. jan. 7. 17:54
1/4 anonim válasza:
Téged bogaram úgy lehet etetni mint a galambokat...
2/4 anonim válasza:
Kénytelen vagyok farokfelállásnak igazat adni...
3/4 A kérdező kommentje:
Tessék?
2012. jan. 7. 18:08
4/4 anonim válasza:
fiatal lehetsz ha bevetted ezeket a marhaságokat:D mikor fekszel le vele ha még nem tetted meg? mert készülj ha megtetted már nem leszel izgis számára:D istenem
én is ilyen kis naív volta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!