Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves korig illik csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig illik csókolózós képet kitenni közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

25-30 közötti pár vagyunk,párhavonta 1-1 jobban sikerült kép kikerül,semmi extra,szájrapuszis,kézenfogva,szolid,hisz felnőttek vagyunk.

Mégis megkaptuk,hogy nem illik,hisz mit szólnak.

(ucán is kézenfgva megyünk,bárki láthat csókolózni,na nem nyáladzani mint mostanság a tinik)

Hány éves kor után nem "illik" már kitenni ilyen képet?

Nincs gyerekünk még ha ez számit

2012. jan. 23. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

21 vagyok kint van még az esküvői-csókolózós.

Nem is tudtam hogy ilyen dolgokról is van netikett. Ha nektek jól esik, akkor letojni!

2012. jan. 23. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

szerintem nincs olyan hogy "illik, lehet, szabad" kitenni csókolózós képet =)

azt teszel ki amit szeretnél :D akinek nem tetszik, annak FUCK xD

2012. jan. 23. 21:54
 3/15 A kérdező kommentje:

én sem tudok róla,hogy 15 éves kor felett nem "illik"...

ezért a kérdés,hogy titeket szóltak-e már meg esetleg

50 körüli aki megszólt

2012. jan. 23. 21:56
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy vélem, nem azért nem illik, mert mit szólnak mások, hanem azért mert lealacsonyítom vele a kapcsolatomat, érzéseimet. Van egy pont, amin túl, már érdemes „becsukni a kaput” a világ elöl.
2012. jan. 23. 21:58
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
inkább 15 alatt nem illik
2012. jan. 23. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

Kit érdekel? Nehogymár megkserdett öregekre hallgass. Azt tesztek ki, amit ti akartok. Nálunk is van több csókolózós kép is. És akkor mi van? Sőt, még az utcán is szoktunk csókolózni. És? Szeretjük egymást, kit zavar?

24N és 30F házaspár

2012. jan. 23. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 50 felett vagyok, véleményem szerint ha nem igazán "erotikus" - bocs a kifejezésért, de nem tudok hirtelen jobbat (tehát nem elvagytok merülve egymásban, hanem csak puszi, ami elöfordulna személyesen is ismerösök elött, az nem igazán baj. De az 50 fölötti korosztály egy része nem tartja normálisnak, hogy az érzelmeket láthatóan kifejezik, van, akinek viszont természetes.

Mi a párommal a mai napig is adunk egymásnak szájrapuszit, ha összetalálkozunk vagy valaminek megörülünk, akár az utcán is.

Közösségi oldalra nem teszek fel képeket magunkról, mert nekem furcsa, hogy az interneten legyenek privát infok rólunk és ezért nem is vagyok egyetlen oldalra sem bejelentkezve. De ez egyéni véleményem, ha titeket nem zavar, hogy idegenek is félig-meddig részt vesznek az életetekben, akkor semmi kivetnivalót nem találok abban, ha ilyen képeket is feltesztek.

2012. jan. 23. 22:03
 8/15 A kérdező kommentje:

Idegenek nem láthatják,csak ismerősök,idegeneknek le van tiltva.

És semmi erotikus,csak kb ilyenek:

[link]

(ezekből sem sok)

2012. jan. 23. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi baj, ha valakinem zavaró, az ne a ti oldalatokon nézelödjön.
2012. jan. 23. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy – mások által – leszólt bácsi véleménye:

Ez egy kedves felvétel, s nem látok benne semmi kivetni valót, ha ezt feltöltöttétek. Az internet csak egy médium, egy hordozó. Ilyen képet akár egy idegennek is megmutat, ha éppen nála van a fotó, ha elbeszélgetnek.

Ne tedd, ne tegyétek ki az olyan képeket, amelyet papír változatban sem mutogatnál, ami olyan történést ábrázol, amelyhez szerintetek nem kellenek tanuk.

Magatok miatt döntsetek így vagy úgy, ne mások miatt.

Én ezt tanácsolom, de hát ez csak egy vélemény.

2012. jan. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!