Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél osztálytárssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél osztálytárssal?

Figyelt kérdés
Ezen kívül még 1 évünk van hátra. Félek attól is, hogy a többiek mit szólnának, meg, hogy hamar megunnánk egymást, nem lenne miről beszélni egy idő után. Ráadásul, ha összevesznénk, utánna elég ciki helyzet alakulna ki, de akkor is, ha elutasítom.
2012. jan. 23. 07:58
1 2
 11/17 BlackSword ***** válasza:
Nem... "Házi nyúlra nem lövünk..." Nem is véletlenül...
2012. jan. 23. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:
2/11: legalább a kérdező tud írni.
2012. jan. 23. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele gond.

Fiú vagy lány vagy?

2012. jan. 23. 18:28
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Lány vagyok.

2012. jan. 23. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Jelenlegi kapcsolatok milyen? Volt már ilyesmiről szó köztetek?
2012. jan. 23. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk már nem tudom, milyen, neten keresztül jókat beszélgetünk, de a suliba, hol ilyen, hol olyan. Ő nem tudta, hogy én tudom, hogy tetszek neki. Ezt biztos forrásból tudom, szóval nem csak beképzelem.
2012. jan. 24. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdeményezz vele beszélgetést és tégy utalásokat rá, ha tetszel neki akkor biztos örülni fog!
2012. jan. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!