Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél osztálytárssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél osztálytárssal?

Figyelt kérdés
Ezen kívül még 1 évünk van hátra. Félek attól is, hogy a többiek mit szólnának, meg, hogy hamar megunnánk egymást, nem lenne miről beszélni egy idő után. Ráadásul, ha összevesznénk, utánna elég ciki helyzet alakulna ki, de akkor is, ha elutasítom.
2012. jan. 23. 07:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem. Halál kínos lenne, ha az osztályban minden srácnak/csajnak elmesélné, hogy hogyan szopok/nyalok.
2012. jan. 23. 07:59
 2/17 anonim ***** válasza:
Én tutinem,tul ciki lenne:D + évveszteis vagyok,szal sok fiu fuiatalabb tölem,eztmeg tutinem,halálciki lenne pl nekem,lehetséges,hogy másnak nem:D L/14
2012. jan. 23. 08:08
 3/17 vnas00000 ***** válasza:
tuti hogy nem járnék osztálytárssal :-)
2012. jan. 23. 08:14
 4/17 hunore válasza:
én középsuliban jöttem össze eggyik osztálytársammal és elejében kicsit fura volt de 1-2 hét és mindenki hozzászokott és nemvolt semmi ciki meg hozzá hasonló.
2012. jan. 23. 08:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Simán ,ha szeretitek egymást akkor lesz miről beszélgetni MINDIG.

Én osztálytársammal jártam és nagyon jól megvoltunk,szakítottunk utána nem nagyon szóltunk egymáshoz de azért köszöntünk és emberien viselkedtünk

Ha tetszik az illető és viszonozza is akkor egyértelműen IGEN ÖSSZEJÖNNÉK

2012. jan. 23. 08:21
 6/17 anonim ***** válasza:
nem jönnék össze vele, hiszen nem jönne kellemesen, ha kiteregetné a "szennyest" a többieknek..
2012. jan. 23. 08:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Én simán összejöttem volna mint általánosban, mint középiskolában. Az más kérdés, h mindig kikosaraztak. :S

29/F

2012. jan. 23. 08:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is össze jöttem volna általánosban, de nyuszi voltam. Mindig is bosszantott a kihagyott lehetőség.
2012. jan. 23. 10:34
 9/17 anonim ***** válasza:
a előttem szólóval egyetértek, én is ilyen cipőben járok 17F
2012. jan. 23. 13:33
 10/17 anonim ***** válasza:
egy osztály mindig tele van egyedülálló irigy pi csákkal meg kis köcsög csak otthon egyedül verem a fa szom csávókkal. szét fognak szedni titeket ezek az irigyek!
2012. jan. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!