Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy lánnyal ha egyszer már lekoptatott és kb 1 hónap után jönne hogy akar?
Akkor most egy női vélemény:
Butaság, nem tudhatjátok mi okból utasította el. Én is tettem már ilyet, pedig megőrültem érte. És miért? Mert úgy gondoltam, soha nem akar majd velem lenni, így jobb távol lenni tőle, ezért azt mondtam, ne is keressen. De mégis vissza léptem, megbántam, mert nem bírtam nélküle.
Adj neki esélyt, szerintem. Ha egy lány oda jut, hogy elküld, majd erőt vesz magán és visszavonja, ezzel hülyét csinálva magából, az nem ok nélkül történik, csak még nem biztos az érzelmeiben, vagy maga sem akarja elhinni.
23/N
noss....
Tőlem megkapná ugyanazt amit én tőle kaptam akkor!
Aztán várnék 1 hetet, ha nagyon akar engem akkor meg fog próbálni még1x elérni. De ha meg sem szólal többször akkor csak egy próba volt részuéről.
De 2. variáció: várnék 1 hetet hagynám h szenvedjen és ha még mindig azt érzem h ő kell nekem, akkor 1 hét után megmondanám, hogy "noss próbáljuk meg"
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!