Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek milyen kell legyen egy lany? Konnyen
megkaphato, vagy olyan akiert megkell harcolni?
Én azt nem értem,h volt egy lány aki kezdeményezett nálam,aztán miután én is elkezdtem közeledni hozzá,akkor elkezdte játszani az elérhetetlent,pedig egyértelmű,h belém van zúgva,látom a szemén,a mosolyán,a viselkedésén:),az a nagy mázlija van,h én ezért nem haragszom rá,mert úgy csinálja,h egyszerűen nem tudok rá haragudni,azt hiszi sztem,h nem tudom,mit miért tesz,pedig teljsene átlátok rajta,csak azt nem értem miért jó ez Neki...:) de élvezem,h ilyen aranyosan próbál elérhetetlen maradni,így szeretem,ahogy van,tudom jól,h jót akar Ő nekem mégha kicsit furán is fejezi ki..,de azért már nagyon várom,h végre meghódíthassam...
2012. jan. 22. 22:06
Én nem szeretem ezt a harcolni a nőért dolgot. Ha megvan a kölcsönös vonzalom, miért kellene húzni a dolgot? Jó a 3 randis történetet be lehet tartani, az még egy érdekes játék is. :) Lehet, hogy hiú vagyok, de én szeretem, ha a nők is nyomulnak egy kicsit. Olyan csajjal nem kezdek, aki kéreti magát.
2012. jan. 22. 22:14
A kettő között. Ne lehessen fél óra után gerincre vágni, de azért ne is kéresse magát hetekig egy csókért.
2012. jan. 23. 08:44
Szerintem az aranyközépút a nyerő. Ne tudjam lefektetni első este, de ne is valami hülye szabályokhoz tartsa magát, mert ő azt hallotta így lehet komoly kapcsolata. Szerintem nincs olyan ép elméjű férfi, aki fél évig várna egy szexre. Az a legjobb szerintem, ha tisztában van a nő önmagával, értékeivel és ő hozza meg a döntést, külső befolyás (tanács) nélkül. Ha megvan a kölcsönös vonzalom, lehet (nálam alap) az első randin csók és a harmadik randin szex. Nem néztem kur.vának, egyik nőmet sem mert lefeküdtünk három találka után. Az sokkal jobban zavart volna, ha hónapokig húzta volna. Egy hónap után kivágtam volna.
27F
2012. jan. 24. 13:17
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolso neked a kapcsolatok korulbelul mennyi ideig tartottak? Nekem nem tunik megfelelonek hogy a harmadik talalka utan fektesd le..az szerintem nem oszinte szerelem:D
Én sem adtam magam könnyen, de meg is tehettem, mert több udvarlóm is volt. 3 hónapig harcolt értem a párom, biztosra mentem egy csúnya csalódás után. Hozzá teszem vele is csúnyán elbánt egy csaj, de mégse adta fel, és belém szeretett. Azt mondom minél inkább ismerd meg az illetőt mielőtt fejest ugrasz egy kapcsolatban. Az a tapasztalatom, úgy jobban is értékel a pasi, ha ,,megkap". Aki meg nem képes udvarolni, az nálam nem rúg labdába.
2012. jan. 24. 13:36
17/18 A kérdező kommentje:
Koszi szepen kedves utolso:) En is ugy szeretem ha udvarol nekem egy srac es kitart mellettem:)
Én csak ennyit írók neked:
Aurea mediveritas
Egyébként magad alatt vágod a fejszét, ha ilyeneken gondolkodsz, mert így egy idő után nem fogod tudni, csak megfelelsz valaminek, vagy valóban ezt akarod?
2012. febr. 6. 18:54
Kapcsolódó kérdések: