Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek milyen kell legyen egy lany? Konnyen megkaphato, vagy olyan akiert megkell harcolni?
Én fiú vagyok! Ha csak dugni akarok, akkor keresem a könnyen kapható csajokat. Miután jól megdugtam, elmesélem a haveroknak, hogy ők is megdughassák.
Ha igazi partnert akarok keresni, akkor kerülöm az ilyen csajokat!
Mit értesz az alatt hogy kell érte harcolna?
Nem mindegy hogy találkozgatsz vele többször mire alakul valami vagy pedig hónapokig keresed a társaságát mire nagy nehezen összejön egy találkozó vagy randi. Utóbbi már túlzás.
Aki nekem könnyen kapható az lehet hogy másoknak is....
Azért ha túlzásba viszi a hölgyemény rengeteg hím jelöltet eltántoríthat. Mind két véglet gusztustalan és kiábrándító.
( Mondjuk a könnyű vérű csajok már nem egy jó estét szereztek nekem de kapcsolatot még nem)
Ne adja magát azonnal, de legyen elérhető. Nem egy csajjal az a baj, hogy egyszerűen megközelíthetetlenek. Nem kezdeményeznek beszélgetést, nem figyelnek a jelekre amiből rájöhetnének arra, ha valaki vonzódik hozzájuk. Egyszerűen be vannak zárkózva. Hiába teszed meg az elsőt lépést pl azzal hogy oda mész beszélgetni, egyszerűen ignorálnak. Ha Pl facebookon rájuk írsz, a leghosszabb válasz amit kaphatsz tőlük, az hogy "Aha". Csak a tökéletesre várnak, és nem hajlandóak másnak is esélyt adni.
Röviden: ne légy könnyen megkapható, de tartsd nyitva a szemed, hogy lásd mikor kell engedned egy kicsit.
nekem a könnyebb kéne de azért ne olyan könnyű
f18
..hosszas ismerkedés ,nehéz alakulgatás ,FÉLREÉRTÉS hegyek :) ..aztán én zártam le mert ugy voltam vele ebből úgyse lesz kapcsolat. Pedig megszerettem a srácot nem kicsit ..eltelt néhány hét ..majd jött a késztetés h megírom mit gondolok érzek a helyzetről .Akkor már lezártam magamban a dolgot mint kapcsolatot. Hátazottan az volt bennem h szeretkezünk egy felejthetetlent és annyi. A végén ő mondta h az egész korábbi dolog félreértés volt ,és örülne ha kapcsolatban lennénk. Most együtt vagyunk. Akárhogy is lesz nem bánom h így alakult,rendhagyóan csupa izgalommal meglepetéssel, kedvességgel..felejthetetlen az egész . És tudom h Neki is.Szóval akárhogy lesz, nem bánok semmit. Fel sem merült h könnyű vérű lennék,a kölcsönös tisztelet alapja mindennek . Egyszerűen éreztem h szükségünk van valamiért erre az egészre.. uh van ilyen is ;)
Egy lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!