Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent harcolni egy lányért?
Minden korban mást jelentett ez.
A vadnyugaton pl ha kettő embernek ugyanaz a nő kellett akkor a "harc" végére az egyik fél mindig halott volt.
Most harcolni egy nőért azt jelenti, hogy folyamatosan demonstrálod a hölgynek, hogy igenis te kellesz neki. Ha tudod akkor segíted bármiben és akkor is mellette állsz, amikor még/már nem a barátnőd.
Lol ez jó példa xD! Amúgy komolyan az még esküszöm talán egyszerűbb volt, ott ugye tudtad te nyertél ennyi, nyertél, tiéd a lány. Itt meg nincs ez a visszaigazolás érzet, főleg ha ahogy írod a csaj semmit se tesz annak érdekében hogy éreztesse veled, hogy jó fej vagy stb.
Gondolom akkor a randin mondta ezt, aztán feléd se szagol, na az például,, hát szóval, egyesek nagyon elvannak már kényelmesedve, mert megtehetik.. te meg agyalhatsz hogy na mi van.
ma 23:28
becsüljük az öszinteséged, csak ne terjeszd :D
Nemreg voltam ebben a szituban. Mikor fiatal voltam, konnyen hulyet csinaltak belolem, de most egy het utan elhuztam a csikot. Gyulolom a manipulativ noket.
Persze nem akarok frocsogni az utalattol, ugyhogy azt tanacsolom, kerdezd meg egyenesen, mi is van. Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!