Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztő! És még én vagyok a hülye?
Hát, én kidobtam volna a házból, és egy hétig nem álltam volna szóba vele.
Jogosan vagy kiakadva. Lesz@rta, hogy mire kérted, annak ellenére, hogy megmagyaráztad.
Ez azért is komoly, mert belenyúlt az életedbe, át akar formálni
és egyébként sz@rik a fejedre.
Ha velem csinálta volna meg, lehet ki sem kellett volna dobnom a házból Magától menekült volna el. Nagyon nyugodt ember vagyok, évente ha egyszer kiakadok, de ez több kettőnél.
Egyébként: Ne állj bosszút. Ne rendezgesd át a táskáját. Csak éreztesd vele sokszor, mennyire nagy fájdalmat okozott. Az érzelmi terrornál kevés dolog hatásosabb a nőknél.
23F
Igen, én is ki lennék akadva. Lehet, hogy másnak az "kupi", amit te rendnek tartasz..tudod, mi hol van, megtalálod, nem az a lényeg?
Szépen mond el neki,hogy máskor ne csináljon ilyet, azért ne legyél vele nagyon durva, csak jót akart ám, valószínűleg..vagy nagyon unatkozott már:)
Amúgy tudtátok, hogy a felnőttkori rendmánia a bilizésre, szobatisztaságra nevelésre vezethető vissza pszichológiailag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!