Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképesztő! És még én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképesztő! És még én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
A barátnőm multkor felvetette, hogy mi lenne, ha összepakolná a szobám. ( Nincs rendetlenség, csak szeret rendezgetni) Mondtam neki, hogy NE!!! Nem szeretem, ha a cuccaimat pakolgatják, az az én intim zónám. Ezt kifejtettem neki. Nem élünk együtt. De ma megbeszéltük, hogy eljön és itt alszik, de nekem közben el kell mennem osztálytalálkozóra. Addig legyen el nálunk. Arra értem haza, hogy a cuccaim el vannak pakolva teljesen más helyre és semmit nem találok. Jogosan vagyok kiakadva teljesen, ha előtte már értelmesen magyarul elpofáztam neki, hogy ne rendezgesse a cuccaimat?
2012. jan. 21. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, én kidobtam volna a házból, és egy hétig nem álltam volna szóba vele.

Jogosan vagy kiakadva. Lesz@rta, hogy mire kérted, annak ellenére, hogy megmagyaráztad.

Ez azért is komoly, mert belenyúlt az életedbe, át akar formálni

és egyébként sz@rik a fejedre.

Ha velem csinálta volna meg, lehet ki sem kellett volna dobnom a házból Magától menekült volna el. Nagyon nyugodt ember vagyok, évente ha egyszer kiakadok, de ez több kettőnél.

Egyébként: Ne állj bosszút. Ne rendezgesd át a táskáját. Csak éreztesd vele sokszor, mennyire nagy fájdalmat okozott. Az érzelmi terrornál kevés dolog hatásosabb a nőknél.

23F

2012. jan. 22. 00:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Jogosan. Talán elég lesz, ha nem mutatsz kitörő örömet a meglepetés láttán.
2012. jan. 22. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ki lennék akadva. Lehet, hogy másnak az "kupi", amit te rendnek tartasz..tudod, mi hol van, megtalálod, nem az a lényeg?

Szépen mond el neki,hogy máskor ne csináljon ilyet, azért ne legyél vele nagyon durva, csak jót akart ám, valószínűleg..vagy nagyon unatkozott már:)

Amúgy tudtátok, hogy a felnőttkori rendmánia a bilizésre, szobatisztaságra nevelésre vezethető vissza pszichológiailag?

2012. jan. 22. 02:00
 14/16 anonim ***** válasza:
énis kiakadtam volna szval jogosan:D
2012. jan. 22. 10:28
 15/16 anonim válasza:
Nem rendetlenség volt, hanem mocsok. Az egérszartól a penészig minden. Több mint egy hónapja kérlek, hogy takaríts ki, mert tudod jól, hogy allergiám van. De te szartál rá, holott már fulladtam is és állandóan vakaróztam. Soha nem szellőztetsz ezért folyik az ablakról le a víz a fa keretre ami ennek hatására tiszta penész. Pár hónapja egér fészkelte be magát a szobádba, amit el is kaptál. Kitakarítani viszont akkor sem takarítottál. Nagyon egészséges egyveleg a fekália a penész és a több éves por! Nem átpakoltam, csak kitakarítottam, bocs ha valamit nem pont ugyanoda tettem vissza nem vagyok tökéletes. Megtalálni meg mindent meglehetett, csak nem ittasan kéne keresgélned a semmit!
2012. jan. 22. 11:32
 16/16 Macs1209 ***** válasza:
#15: Ha ilyen helyzetben lennél, és nem lenne annyi eszed, hogy elhúzz... szégyelld magad. Te sem vagy jobb :)
2012. jan. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!