Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim tegnap járt kozmetikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim tegnap járt kozmetikusnál, mert a hülye haverja szerint a segg szőrtelenül menő, úgyhogy most eljutottunk oda, hogy az övé sima mint a babaká az enyém meg szőrös, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, a pasid GÁZ!!
2012. jan. 13. 16:38
 2/10 anonim válasza:
64%
Hát nő létedre sztem szőrtelenitd,én is ezt teszem,nem szép látvány ha mondjuk hátulrol szexeltek h szőrös a feneked,még kicsit sem:S
2012. jan. 13. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Egy férfi legyen szőrös. de lehet, hogy ez egyben egy enyhe célzás volt, hogy te is csináltasd meg.
2012. jan. 13. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

:D

Szerintem te is szőrtelenítsd a tied. :]

2012. jan. 13. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Akkor gáz ha titeket ez zavar.

Hála istennek mi e téren nagyon egy síkon vagyunk a párommal. Ő is utálja a szőrt, én is. Így ahol nincs rá szükség repül.

Felvállalom, hogy szedem a szemöldököm, nincs hónajjkutyám, a mellkasom/hátam sem burjánzik és az intim részeken (elől hátul) is teljesen karba van tartva.

Egyedül a karomhoz nem nyúlok. A lábamon levő szőrt is 2 havonta rövidebbre nyírom. Sokkal kellemesebb neki ott lent lenni, ha oldalról sincs olyan szőr ami a szájába kerülhet.

2012. jan. 13. 17:04
 6/10 anonim válasza:
hát ez nagyon durva XD
2012. jan. 13. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Mostmár mind2en gázak vagytok ugyanis a tiéddel kéne kezdeni vmit...
2012. jan. 13. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

hát akkor talán neked is így kéne tenned.

én irigylem a csávókádat h vette a bátorságot és elment, most sokan leb.zizzák de minek. én szőrös vagyok mindenhol, ami viszont rohadtul idegesít az a s.ggszőröm, olyan egy hülyeség, jó biztos volt vmi evolúciós előnye, de hát valljuk be...

a legrosszabb h amikor megmasszíroz a barátnőm és hason fekszek ellazulni se tudok, mert arra gondolok milyen undorító lehet már :D még ha előtte mosakodok akkoris...

szóval ha nem lennék ilyne bátortalan már rég elmentem volna, csak h vhogy irtózok a gondolattól h egy idegen ott matat, meg fájdalmas is lehet :D

figyu viszont a lányoknál ez már elég elterjedt dolog, h ott is szőrtelenek, igazából több lányból egynek se volt ott szőrös akivel eddig ilyen közel kerültem, h megnéztem :D meg hát belegondolni is rossz, nem is tudom h bírtad ki eddig...

2012. jan. 13. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:

lehet azt akarja, hogy te legyél a pali ő meg a nő :D

viccet félretéve engem nem zavar, hogy a palidnak szőrtelen a valaga, ha téged zavar tedd szóvá neki.

2012. jan. 13. 18:14
 10/10 poiu ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, hogy a pasid a haverjára hallgat és Téged meg se kérdezett. Kinek akar tetszeni?
2012. jan. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!