Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon hülye vagyok?
Sziasztok!
Valami érdekes dolgot vettem észre magamon.
Állandóan olyan férfiakról fantáziálok, akik biztosan nem fognak szeretni, de olyan érdekes hogy rájöttem, hogy ez engem nem bánt. A szeretet akkor is jólesik ha viszonzatlan, mert jó érzésekkel gondolsz a másikra, akkor te is jobban érzed magad, ha rá gondolsz. Az ha a másik nem szeret, attól még nem kell neked is nem szeretned őt, mert a szeretet terjed, jó érzést okoz benned, sugárzol tőle.
Lehet egy kicsit mazochistának hangzik, de én élvezem, hogy elképzelem, hogy beszélgetünk, és megnevettetem, nekem jól esik erre gondolni, még ha ez viszonzatlan is.
Szép gondolat az, hogy "jaj én csak adni szeretnék, és nem várok vissza semmit." Tényleg gyönyörű....csak a valóságban k.rvára nem működik.
Igenis emberek vagyunk, és mint ilyenek önzők...ezért kell a kölcsönösség...lehet az elején nem bánod, de egy idő után igenis várni fogod a viszonzást, és ha majd nem kapod meg mérges leszel.
Hát semmi extra, úgyhogy megnyugodhatsz. Mert most nem általánosítok csak félreértés elkerülése végett, aki szétdugatja magát 1000 pasival, az a túláradó szeretetért teszi amit azoktól a pasiktól kap addig amíg az ágyban van??
Amit mondtak az jó, ez így baromi kényelmes, te megteheted, azt ennyi. Egyébként szerintem kapsz te abból szeretett, tudod hogy a másik majd vágyik rád stb. ami ugye urva jó érzés. De hát nekem is pont egy csaj mondta, sok lánynak segített lelki meg egyéb dolgokban. Mit csinálnak a mai fiatalak, egyik ágyról a másikra, épp ezért az érzésért. Ha te hülye vagy akkor veled együtt a több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!