Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a hülye? Vagy mégsem? Többi lent!
Figyelt kérdés
mostanság barátnőmmel sokat veszekszünk kis apró dolgokon vagyis jobban ő velem ami általában úgy végződik hogy szakítás ami persze nem komoly!! pl ilyen dolgokon veszünk össze vagyis sértődik meg, hogy volt ilyen is hogy beszélgettünk facebookon aztán leugrott az eggyik haver irtam is bnömnek h pill jött az eggyik haverom mondta haverom hogy kerüljünk eggyet a kocsijával én irtam bnömnek hogy mindjárt jövök csak kerülnk eggyet. erre ilyen választ kapom ha elmerek menni elfelejthetem őt örökre... vagy pl volt ilyen is hogy sokat van itt nálunk és van egy netes játék amin sokat játszik ha itt van és ilyen ültetgetős... játék amit minden nap csinálni kell stb na és ezzel is nyaggatott meg össze is veszett velem miatta már nemegyszer hogy amikor nincs itt nem csinálom hejette mert ő othon nem tud vele játszani mert most nincs netje csak engem meg valahogy nem érdekel ez a játék és nemis akarok vele játszani!! akkor ilyen is volt hogy megadott egy számot aztsem tudtam hogy kinek a száma csak mondta hogy valami műkörmösé aztán hívjam már fel mert beszéljem le vele az időpontot mert ő nemtudja felhívni mert nincs a kártyályán pénz... másnap jött volna am is át mondtam neki hogy majd felhívja ő ha itt lesz én hívogatom!!! na ezen is ment egy pár napig a duzzogás. most meg olyan volt hogy van egy régi haverom ezer éve ismerjük egymást annyira nagy haverok nem vagyunk csak néha szoktunk beszélni meg így lejárni egymáshoz.csak barátnőm utálja ezt a srácot mert még anno régen valamin összevesztek. na és én vmeik nap lementem ehez a sráchoz és emiatt szakított velem a bnőm mert én ezzel a sráccal találkoztam...2011. dec. 20. 21:23
1/9 anonim válasza:
Szertinem a barátnőd egy idióta pics.a hagyd a faszba inkább.
2/9 A kérdező kommentje:
légyszi majd irjatok már a kommenthez nemet és kort is!!! előre is köszi!! am én 21f a bnőm 22l! bocs a helytelen írásért!!
2011. dec. 20. 21:29
3/9 anonim válasza:
hát nem semmi a csaj, én a helyedben leültetném és elmagyaráznám neki hogy ha így folytatja, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat. ha nem fogja fel, akkor kalap,kabát!
23L
4/9 A kérdező kommentje:
az a legnagyobb problémája hogy nagyon makacs és csak magának ad igazat minden úgy van ahogy ő mondja másképp nem lehet próbáltam már nem egyszer ezeket a dolgokat vele megbeszélni de nem lehet!!
2011. dec. 20. 21:33
5/9 anonim válasza:
akkor tűrd a hülyeségeit míg bekattansz
6/9 anonim válasza:
Na velem aztán tuti nem csinálná ezt. Mikor írta, hogy nem mehetsz el haveroddal, mert elhagy, azt írtam volna, hogy szia... de utána se keress akkor. Nekem is volt már olyan, hogy barátnőm megkért, hogy ne menjek el a haverommal xy helyre. Ismétlem, megkért, nem parancsolta. Ilyenkor engedek neki, nem gyakran kér ilyet. Ez az egy amit nem bírok, mikor leszabályoznak. Nem adtam el a lelkem senkinek, nem vagyok a szolgája. Dobd a francba... mondjuk úgy a tizedikről megteszi :) Majd találsz egy normális lányt.
8/9 anonim válasza:
Mondom, egyszerűen papucsot akar csinálni belőled, ami undorító, egy férfinek sem szadab hagyni, hogy így megalázkodjon a barátnője előtt. nem azt mondom, hogy verd vagy ilyesmi, de ne hagyd magad igy befolyásolni! 1. voltam 15/L
9/9 anonim válasza:
Szerintem idióták vagytok mind a ketten.
Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!