Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj egy párkapcsolatban ha tök hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Eléggé lassan bontakozok ki, és ha megteszem kiderül, hogy egy elmebeteg vagyok, ami idétlen feltevésekben, összefüggéstelen gondolatokban, nagyon fanyar humorban, és szarkazmusban nyilvánul meg. Ezek a tulajdonságok amik később derülnek ki elüldözhetnek egy lányt?2012. jan. 9. 20:11
1/3 anonim válasza:
a kérdés leg utolsó szavai miatt tudom, hogy pasi vagy, a lányok szokták ezeket csinálni, de észre se veszik....van akinek ez jön be.
2/3 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt nemrég óta igaz, de ő engem mindig "tök okosnak" tart magát meg olyan butának. De én az én szemszögemből nézve, ö egy csodálatos lány, aki egyáltalán nem buta.
Hidd el nekem, hogy egy pasinak teljesen más az értékrendje...
3/3 danyiluska válasza:
Hany eves vagy? Miert gondolod hogy elmebeteg vagy? Azert mert nem vagy pop-arc? Ha egy kisse tobbet meselnel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!