Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a hülye?

Figyelt kérdés
A barátnőm párszor találkozott a régi ismerősével. Ezzel még semmi baj nem lenne, hiszen nem akarom "pórázon" fogni, ahova el akar, menjen el. Viszont ismerőseim közül 1-2 ember azt mondja, hogy a barátnőm lefeküdt azzal az ismerősével. Olyan ismerőseim mondják ezt, akik több éve barátaim és megbízok bennük, nem azok a túlzó és meséket kitaláló típusok, a pletykákat is leszarják. Abban a társaságban is megfordulnak, amiben a srác van. Ha hallok egy ilyen pletykát, mindig rákérdezek a barátnőmnél, de ő is azt mondja, hogy ezek csak rosszindulatú pletykák. És olyankor én vagyok a hülye meg már nem bízok benne stb. Én elhiszem, hogy csak pletykák, de azért ha ilyet hallok rákérdezek, mert ha nem tenném, akkor csak idegeskednék állandóan. Ő is ugyan ezt tenné. Akkor én lennék a hülye? Felőlem trollok is írhatnak azokat úgysem veszem figyelembe.
2012. jan. 10. 03:06
1 2
 1/11 *Tündérke* ***** válasza:

Szerintem nem vagy hülye... ha magadban tartod ezeket a gondolataidat, akkor azok csak téged fognak felőrölni. Jobb mindent tisztázni, és nem idegeskedni feleslegesen.

És nem akarok beleszólni, de ha a barátnődnek nem lenne "vaj a fején" szerintem nem így reagálná le. De ez csak az én véleményem...

2012. jan. 10. 03:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen én is mondtam már neki, hogy ha nem beszélem meg vele, akkor csak felőröl és bekattanok tőle. És hát nem tudom. Én is ezen gondolkoztam, hogy túlságosan tereli erről stb. De bízok benne csak ilyenkor kell nekem, hogy megbeszéljem vele.
2012. jan. 10. 03:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mikor feküdtek le. Ha a megismerkedésetek előtt, nincs okod féltékenykedni.
2012. jan. 10. 03:19
 4/11 A kérdező kommentje:
állítólag akkor, amikor ismerkedtünk és azt én is tudom, hogy a srác nagyon hajt rá. Ezt a barátnőm is tudja, mégis találkozgat vele...
2012. jan. 10. 03:24
 5/11 *Tündérke* ***** válasza:

És te ezek után ilyen könnyedén bízol benne? :O

Hány éves vagy?

Én nem akarlak uszítani, de nehogy pofára esés legyen a vége!

2012. jan. 10. 03:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Én 20 ő 21

És én is ezen akadtam ki. Már nem tudom mit gondoljak ezek után

2012. jan. 10. 03:50
 7/11 BlackSword ***** válasza:

A pletyka mindig rosszindulatú... De ha sokan mondják, és többször is, akkor elképzelhető, hogy:

1) valaki kavarja azt a bizonyost...

2) igaz...

De ezt neked kell tudni... Remélem csak az "1)" és csak egy féltékeny, retardált hódolóról van szó...

2012. jan. 10. 07:40
 8/11 danyiluska ***** válasza:
Hat ez az egesz sztori eleg rosszul hangzik...
2012. jan. 10. 08:17
 9/11 Obi wan Kenobi ***** válasza:
igen te
2012. jan. 10. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

1. Azok a barátaid, akik állítják, hogy a barátnőd lefeküdt azzal a pasival, ott voltak, látták, vagy a gyergyát tartották esetleg videóztak?

2. Az, hogy valakiben megbízol belülről fakad. Ha nincs bizalom, akkor lehet a barátnőd olyan hűséges mint egy apáca istenhez, akkor is féltékeny leszel és meg ette a fene a kapcsolatotokat. Ha meg megbízol benne, akkor, ha rájuk nyitsz se hiszed el amit látsz, ugyanis ilyenkor jön: a félre érted a helyzetet drágám. Ismertem mindkét fajta kapcsolatot.

Azt tanácsolom a saját megérzéseidre hallgass és esetenként, amikor gyanús a dolog járj utána, de nem időben, hanem térben.

2012. jan. 10. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!