Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a hülye?
Szerintem nem vagy hülye... ha magadban tartod ezeket a gondolataidat, akkor azok csak téged fognak felőrölni. Jobb mindent tisztázni, és nem idegeskedni feleslegesen.
És nem akarok beleszólni, de ha a barátnődnek nem lenne "vaj a fején" szerintem nem így reagálná le. De ez csak az én véleményem...
És te ezek után ilyen könnyedén bízol benne? :O
Hány éves vagy?
Én nem akarlak uszítani, de nehogy pofára esés legyen a vége!
Én 20 ő 21
És én is ezen akadtam ki. Már nem tudom mit gondoljak ezek után
A pletyka mindig rosszindulatú... De ha sokan mondják, és többször is, akkor elképzelhető, hogy:
1) valaki kavarja azt a bizonyost...
2) igaz...
De ezt neked kell tudni... Remélem csak az "1)" és csak egy féltékeny, retardált hódolóról van szó...
1. Azok a barátaid, akik állítják, hogy a barátnőd lefeküdt azzal a pasival, ott voltak, látták, vagy a gyergyát tartották esetleg videóztak?
2. Az, hogy valakiben megbízol belülről fakad. Ha nincs bizalom, akkor lehet a barátnőd olyan hűséges mint egy apáca istenhez, akkor is féltékeny leszel és meg ette a fene a kapcsolatotokat. Ha meg megbízol benne, akkor, ha rájuk nyitsz se hiszed el amit látsz, ugyanis ilyenkor jön: a félre érted a helyzetet drágám. Ismertem mindkét fajta kapcsolatot.
Azt tanácsolom a saját megérzéseidre hallgass és esetenként, amikor gyanús a dolog járj utána, de nem időben, hanem térben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!