Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment, végleg itt hagyott. Mi a francod tehetnék most?
Barátnőm akivel már 3éve vagyunk együtt elköltözött Hollandiába, mert az apjának ott ajánlottak munkát, és kiment vele az egész család. Barátnőm össze is veszett a szüleivel, és nagyon nagy balhék voltak a családban hogy hogy tehet velünk ilyet, amikor mi fülig szerelmesek vagyunk egymásba.
Első szerelmek vagyunk egymásnak, velem veszítette el, minden velem volt először, kivéve a csókot.
Csodálatos lány, álmaimban sem kívánnék jobbat, és most már nincs velem. Mit tehetnék? Egész nap csak sírok, iszok és nyugtatókon élek.
Segítsen valak! :(
Sehogy nem lesz ez jó...1 napot nem bírunk ki egymás nélkül, nem hogy hónapokat:\
Hegesztő leszek.
Szakítsatok! Fájdalmas,kegyetlen nehéz,de hosszú távon jó megoldás. El felejteni nem fogod,de tovább, tovább léphetsz. Találni fogsz még valakit akivel nagyon boldog leszel. Ahogy az idő telik könnyebb lesz.
Kitartás,és komolyan beszéld meg vele szerintem,hogy zárjátok le.. az csak kínzás,hogy fb-n sírtok egymásnak h mennyire hiányoztok mert nem segít. Folytatnia kell neki is az életét és neked is kapcsolati területeken. Várni arra,hogy kimehess és emiatt elhajtania barátnődnek mondjuk egy olyan srácot akivel boldog lehetne és ugyanúgy igaz ez rád is. hisz nem garantált,hogy elveszed feleségül vagy kimész hozzá. Őszintén sajnálom és elhiszem,hogy valóban nehéz,de ez az élet rendje.
ennek ellenére úgy gondolom lehet naív dolog,de ha két embernek együtt kell lennie az együtt is lesz:)) Tehát ha szakítotok is ,ki tudja 5 év múlva hazajön épp nincs senkid egymásra találtok:D De az is ott van a pakliban,hogy találkozol egy olyan nővel akivel le fogod élni az egész életed és szeretni fogod mindennél jobban. És ez a barátnőd egy gyönyörű emlék marad.
Én kérdeztem a szakmádat :D
Akkor kollégám leszel majd, mert én is hegesztő vagyok :D
Bár én itthon dolgozom, ahhoz képest a pénz se rossz amit kapok, 200 megvan átlagban, de van hogy bőven fölötte is.
Nem tudom milyen eljárást tanulsz én AWI-s vagyok, egy ideje dolgozom már, de még most sem éreznék annyit, hogy gó külföld. Meg kell ám erősödni először, de te tudod. Vannak haverjaim akik Hollandba vannak, szóval mehetsz oda is akár ;)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!