Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most mit tehetnék?
Hát, bocsi, de elég "reménytelennek" tűnik a helyzeted...
Na nem a fiú vagy a barátnők miatt, hanem mert az első és talán egyetlen dolog, amivel meg tudtad szólítani, a cigi volt...
Nem a Te hibád, hanem a környezetedé... Ha jól sejtem, szakközépiskolás vagy és szüleid sosem beszélgetnek veled az élet dolgairól.
Ha nem akarod tönkre tenni magadat, sem "aláásni" a jövődet, akkor vészeld át a rossz társaságban töltött időt, kezdj el felelősségteljesen gondolkodni.
Szokj le a cigiről, és abban találd örömödet, hogy jól tanulsz, szorgalmasan dolgozol, és megtanulod legyőzni csapongó érzelmeidet, vágyaidat.
Drukkolok! :-)
Ha látod akkor hívd félre:
-szija XY-vagyok, még nem ismerjük egymást, de szeretnék veled beszélni.(ha leráz akkor bunkó)
-ésrevettem mostanában...de javíts ki ha tévedek...hogy szemeztél velem párszor.(ha azt mondja hogy nem akkor mond azt hogy tévedtél és hagyd ott)
ha meg felválalja hogy igen akkor kérdezd meg, hogy tetszel e neki azért, vagy szimpatikusnak tart e...
Ne csiniálj belölle nagy ügyet...mert ez egyenlőre még csak plátói,meg úgy érzem eléggé fiatal vagy még...
Rendben , köszönöm! :)
De nem értem én ezt a srácot... Rámköszönt és nem csak egy odadobott sziával... aztán most egyik nap meg nem köszön vissza... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!