Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezzel a "kapcsolattal"?
na kezdjük ott hogy NAGY hibát követtél el azzal hogy azt mondtad neki hogy szereted pedig nem. innentől 3 dolog lehetséges.
1.megmondod neki hogy nem is szereted csak akkor mondtad
2.nem mondod el neki hogy nehogy megbántsd elkezdtek járni és mikor arra kerül a sor hogy mondd rosszul fog esni mindig
3.adja isten hogy annyira tetszedjen neked hogy télleg megszeresd :)
szerintem feltétlen találkoznod kell vele mert a netes dolog nem nagyon megy csak úgy.
mikor találkoztok ne hagyd hogy olyan dolgokat csináljon ami nyilván azt jelzi hogy már eggyütt vagytok.
a többi már egy egyszerü randi téma :)
sok sikert remélem segítettem :)
Miért félsz ennyire egy személyes találkozástól? Mi lehet abban túl korai?
Találkozzatok, aztán meglátjátok, hogy akkor is ilyen szimpatikusak lesztek-e egymásnak.
Még az is lehet, hogy élőben nem tetszel neki, és majd ő nem győz visszakozni :P
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek! :)
Egyébként tartok attól is, amit az első válaszoló említett (hogy megcsalta), mivel alig ismerem. Így eléggé bonyolult az egész.. :S
A személyes találkozótól nem félek, csak túl korainak mondanám. Elvégre összesen két képet láttam róla és ameddig nem mondtam el neki a valóságot, addig nem szeretnék találkozni, mert rossz lenne, ha már kézen fogva akarna járkálni stb.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!