Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elment, végleg itt hagyott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment, végleg itt hagyott. Mi a francod tehetnék most?

Figyelt kérdés

Barátnőm akivel már 3éve vagyunk együtt elköltözött Hollandiába, mert az apjának ott ajánlottak munkát, és kiment vele az egész család. Barátnőm össze is veszett a szüleivel, és nagyon nagy balhék voltak a családban hogy hogy tehet velünk ilyet, amikor mi fülig szerelmesek vagyunk egymásba.

Első szerelmek vagyunk egymásnak, velem veszítette el, minden velem volt először, kivéve a csókot.

Csodálatos lány, álmaimban sem kívánnék jobbat, és most már nincs velem. Mit tehetnék? Egész nap csak sírok, iszok és nyugtatókon élek.

Segítsen valak! :(

2012. jan. 20. 23:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
56%
Neked annyi öreg.
2012. jan. 20. 23:39
 2/23 A kérdező kommentje:
18F vagyok, Ő 17/L
2012. jan. 20. 23:39
 3/23 anonim ***** válasza:

shit happens

sajnálom haver.

2012. jan. 20. 23:42
 4/23 cghdvf ***** válasza:
Jön még 1000! Nő és vonat után ne fuss, mert mindig jön másik! Am sajnálom!
2012. jan. 20. 23:44
 5/23 anonim ***** válasza:
hallod na és ? tartsátok a kapcsolatot faceen meg msn vagy mittom én és beszélgettek és ha majd úgy adódik találkoztok a bnőd úgyis addig foglya nyaggatni a szüleit hogy találkozzatok míg meg nem engedi ..azzal hogy sírsz semmi nem fog megváltozni persze sírd ki magad jó az de ebbe em fogsz belehalni attól függetlenül az élet megy tovább így is lehet élni ...
2012. jan. 20. 23:44
 6/23 A kérdező kommentje:

Mindig is úgy voltam vele, hogy ha Ő másé, akkor nekem ez nem élet.

Nem tudom elképzelni hogy ő mással szexel, csókolózik, vagy boldog. Nekem ez nem fog menni! :((((

2012. jan. 20. 23:45
 7/23 zseni001 ***** válasza:

Az első kommentelőn szakadtam xD!!!

Bocs, tényleg ez van. Sajnos manapság nincs olyan, hogy kijössz az egyetemről azt munka vagy kirúgnak azt mindjárt vesznek fel, meg kell becsülni, ha kapsz valahol és még jól fizetőset is. A szakmunkások is mennek ki, ha tudnak.

Sajnálom.

2012. jan. 20. 23:49
 8/23 A kérdező kommentje:

Mi volt vicces az elsőn?

"neked annyi öreg"

hát hallod, vicces.

2012. jan. 20. 23:50
 9/23 anonim ***** válasza:

ajj szegény.:S tökre sajnállak..:/ nemtudom mit kéne most tenned, de a legjobb lenne ha próbálnád elterelni a figyelmedet róla..legjobban barátokkal.közösségbe menne szerintem. és ha tényleg ennyire erős a szerelem, akkor majd pár év múlva úgyis visszajöhet a csaj, hisz 18után azt csinál amit akar.. vagy akár Te is kimehetsz hozzá. szóval csak nyugi, akár 1-2év csak, és újra együtt lehettek.:) ha nem jön közbe semmi más persze:)

lehet, hogy mi is családostól kiköltözünk nyáron angliába..:S és áhh ha nekemis ittkell hagynom a szerelmem..szerintem mindketten szenvedni fogunk nagyon:/ mi is több mint 1 éve vagyunk együtt..:/ szóval megértelek. próbálj ne depizni..azzal nem lesz jobb úgyse.

fel a fejjel!

2012. jan. 20. 23:50
 10/23 zseni001 ***** válasza:
Ha ennyire dúl a láv, akkor megbeszélitek, hogy vártok egymásra, közben tartjátok a kapcsolatot. Azt egy idő után, amikor normális anyagi helyzeted van, elveszed.
2012. jan. 20. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!