Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elment, végleg itt hagyott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment, végleg itt hagyott. Mi a francod tehetnék most?

Figyelt kérdés

Barátnőm akivel már 3éve vagyunk együtt elköltözött Hollandiába, mert az apjának ott ajánlottak munkát, és kiment vele az egész család. Barátnőm össze is veszett a szüleivel, és nagyon nagy balhék voltak a családban hogy hogy tehet velünk ilyet, amikor mi fülig szerelmesek vagyunk egymásba.

Első szerelmek vagyunk egymásnak, velem veszítette el, minden velem volt először, kivéve a csókot.

Csodálatos lány, álmaimban sem kívánnék jobbat, és most már nincs velem. Mit tehetnék? Egész nap csak sírok, iszok és nyugtatókon élek.

Segítsen valak! :(

2012. jan. 20. 23:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

jövőre megyek ki Ausztriába dolgozni, már 100% biztos munkahelyem van. hétvégente járok haza, 1800 eurót keresek minimum+túlórával plusz 1000 eurót lehet megkeresni, apám mellé mennék, és megigértem neki hogy minden egyes forintomat rá fogom költeni, mert Ő az a lány aki a legjobban megérdemli hogy úgy kényeztessem mint egy hercengőt. soha ebben a büdös életben nem akarok másra ránézni csak rá... én érte élek, tőle akarok mindent, és msot ne gyertek azzal hogy megfogom bánni mert nem éltem ki magam blabla, sosem szerettem disco-ba járni mert elég agresszív vagyok, ha még csak rá is néznek már ütök érte szóval felejtős. még a középiskolát sem hagyták neki elvégezni, hogy lehetnek ilyen g3ci szülei nem hiszem el...

tudjátok, msn facebook, telefon stb. nem ugyan az mint élőbe, azon kattogna az agyam hogy kivelvan, megcsal-e" mondjuk nembeszél hollandul de mindegy" és hát ilyen vagyok, nem tudok mit tenni ezellen...kegyetlenül szeretem, csak a megoldást nemtudom :\

2012. jan. 20. 23:56
 12/23 anonim ***** válasza:
Te is menj ki oda ha tudsz. Bár nem tudom tanulsz-e vagy melózol-e de ott is találsz valamit. és sajnálom igy alakult
2012. jan. 20. 23:58
 13/23 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nagy a láv akkor valahogy úgy is túlélitek.

Csaj nagyszülőkhöz esetleg nem tudna haza költözni valamikor? Bár lehet nem is engednék neki nem tudom.

2012. jan. 21. 00:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituációban volt részem 1 éve :(

Tavaly előtt kiköltözött barátnőm és egész családja Amerikába,New Yorkba .

Mi is első szerelmesek voltunk és pokol volt

Csupán 3 hónapig sírtam,nagyon rossz volt,nagyon padlón voltam de most 1 év után normalizálódott a helyzet,azóta sincs senkim,azóta egyszer találkoztam vele és kicsit elidegenedtünk egymástól de nagyon jó volt újra átölelni,nem is szexelni akartam vagy ilyesmi hanem átölelniii (Kb fél órát öleltük egymást és bőgtünk mind a ketten)

Azóta jobb a helyzet,megbeszéltük,hogy az élet rövid és ha fáj is muszáj lesz túltenni magunkat a dolgokon,ő is ismerkedik egy fiúval és most én is egy lánnyal,

De egy biztos,soha életben nem fogom tudni elfelejteni,viszont 1 év után jobb lett a helyzet :(

2012. jan. 21. 00:01
 15/23 A kérdező kommentje:

hát jövőre lesz meg a szakmám de apám intézett már munkahelyet, és egy ilyen állást ilyen keresettel nem mondana vissza szerintem senki.

csak ha az állást lemondanám és vele lennék, akkor soha sem adhatom meg neki azt amit akartam.

pl karácsonyra 300ezerért vettem neki arany nyakláncot, amitől az anyjának le kellett ülnie és majdnem elájult "ezt nem értettem miért"

kocsival vittem mindenhova, hivott, mentem érte, feljöttünk hozzám, elmentünk kocsikázni vagy akár sétálni, semmi gond nem volt, mellettem mindene megvolt, csak szólnia kellett. ő is teljesen oda adta magát nekem, most nem szexre gondolok, lelkiekben. nagyon sok mindent kaptam tőle, de leginkább ő tanította meg nekem hogy mi is a szerelem, és most talán neki kell megtanítania hogy hogyan felejtsem el?:(

2012. jan. 21. 00:02
 16/23 anonim ***** válasza:

17 éves voltam, 19 éves volt az akkori barátom és ez velünk is megtörtént. Angliába ajánlottak neki egy szuper helyet, és természetesen azonnal ment is, ez volt élete vágya. Akkor már 3 éve voltunk együtt, de ez nem számított, ő ment, mert egy ilyen lehetőséget nem hagyhatott ki. Ha a szerelmünk elég erős lett volna, kibírja, hogy fél év múlva jön haza. De nem bírta ki. Mindketten ugyanolyan beállítottságúak voltunk, ahhoz képest, hogy előtte minden nap találkoztunk, nem bírtuk elviselni a másik hiányát. Erre hamar rá is jöttünk, és miután kiment, rá 1 hónappal szakítottunk. Ő azóta is kint van, szoktunk néha beszélgetni, nagyon boldog ott. Én pedig megpróbáltam túltenni magam rajta, ami hosszú és nehéz volt, de azóta megtaláltam a mostani párom, akivel már több mint 3 éve együtt vagyunk és együtt élünk.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy kegyetlen nehéz, akárhogyan is alakul a dolog. Szakítani a távolság miatt hihetetlenül rossz érzés, de az is, ha fél-1 évig nem látod a másikat. Azt kell átgondolnotok, hogy melyik az elviselhetőbb.

De amúgy ha már most azon gondolkozol, hogy "tuti, megcsal", meg "jaj, kivel van, mit csinálhat", akkor nem bízol meg benne. Én nem azért szakítottam, mert nem bíztam volna meg benne, hanem mert nem bírtuk tovább így folytatni. De azt TUDTAM, hogy nem csalna meg. Szóval ezen is jó lenne elgondolkoznod.

2012. jan. 21. 00:05
 17/23 anonim ***** válasza:
hallod , ha kitudsz majd menni utána akkor meg mi a ge*inek kérdezel itt dolgokat? am meg azzal hogy "agresszív" vagy eléggé elfogod magadtol taszitani a csajt mert valami hülye önbecsülési zavarban szenvedsz azt folyton féltékenykedni fogsz ami tök gaaaazzz
2012. jan. 21. 00:08
 18/23 anonim ***** válasza:

ha te voltál neki az első,akkor így is úgy is vége lett volna,mert ennyi idősen ácsingóznak leginkább a f@sz után.

szinte mindenki átéli ezt,uh kihevered.

2012. jan. 21. 00:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek telon,msn-en vagy facebook-on azt ha ugy van talizzatok
2012. jan. 21. 09:03
 20/23 anonim ***** válasza:
milyen szakmát tanulsz?
2012. jan. 21. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!