Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Férfiak, akik szintén ilyet tettetek, leírnátok az okát?
Elég szép lánynak mondanak,a párom(22) viszont megcsalt egy elég csúnyácska,idősebb(35körüli)nővel.
Biztos nagyképűnek tűnök,talán az is vagyok,de nem csak a megcsalás tényét nehéz feldolgozni,hanem azt is,hogy lecserélt egy "ilyenre",miközben mindig neki akartam megfelelni.Edzek,adok magamra stb.
Igaz hullámvölgyben volt a kapcsolatunk és elvileg csak egy csók történt.
Ti,akik megcsaltátok a barátnőtöket,miért tettétek?Nem kaptatok meg otthon valamit(pl. szex)?
Illetve...lehetséges,hogy egy férfi szerelmes,de megcsalja a párját?
Írjátok le ha lehet,hogy miért csaltátok meg a barátnőtöket és szerettétek-e még.Valamint,hogy elmondtátok-e utólag.
Köszönöm előre!
Szerintem felesleges okot, hibát keresni.
Talán ha kicsit értelmezgeted az alábbi kép jelentését, rájössz a lényegre.
"lehetséges,hogy egy férfi szerelmes,de megcsalja a párját?"
NEM LEHETSÉGES!
Nem mondtam,hogy mással nem is foglalkozok :)
De ezt is fontosnak tartom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem különösebben érdekel ez a lepontozásos dolog,ne idegesítsd magad :D
Hát lehetséges ez is...de a kérdésemre is várnék még pár választ.
Hát esküszöm tiszta gázok azok, azt írják, hogy ennyi meg ennyi idő után már nem érdekli őket a csaj.
Ha szerelmes vagy és szeretnéd megtartani a párodat, akkor sosem csinálsz hülyeséget, de sajna a legtöbb csávó és csaj is csalja a párját, férjét, feleségét és még tudnak is róla.
Tiszta gáz az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!